Binance CEO'su gözünü şimdiden dördüncü Bitcoin halving'e dikti! Fiyat artacak mı?
Binance CEO'su gözünü şimdiden dördüncü Bitcoin halving'e dikti! Fiyat artacak mı?

Binance CEO’su gözünü şimdiden dördüncü Bitcoin halving’e dikti! Fiyat artacak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para hayranları, FUD (Korku, Belirsizlik ve Şüphe) için kolay bir av olabilir. Bunu göz önünde bulunduran Binance CEO’su Changpeng Zhao, bir sonraki yarılanma olayını yaklaşırken, yukarı yönlü fiyat hareketlerini sorgulayanların olacağına inanıyor.

Geçen yıl Mayıs ayı ortasında gerçekleşen üçüncü ve en son yarılanma olayında, fiyat hareketleri hakkında birçok soru vardı. Olaydan önceki ve sonraki günlerde Bitcoin’in rekor seviyeler belirlemesi bekleniyordu.

O sırada Bitcoin 10.000 doların üzerine çıkmaya çalışıyordu. Ancak gerileme ve 7.000 ila 9.000 dolar aralığında daralma görüldü.. Olayla ilgili rekor Google aramalarına ve ani sosyal medya tartışmalarına rağmen, fiyatlar için hiçbir şey yoktu. Piyasa beklentisi karşılanmamıştı ve her analist bir soruyu yanıtlamaya çalışıyordu: Yarılanma fiyatlandırılıyor mu?

Yarılanmanın fiyatlar üzerinde çok az etkisinin olacağına ya da hiç etkisinin olmayacağına inananlar fazla sayıdaydı. Birinci sınıf kripto analisti Rekt Capital, piyasayı iyi tahmin eden birkaç kişiden biriydi. O zamanlar, Bitcoin’in yarılanma sonrası eğiliminin üstel yükselişten önce büyük bir konsolidasyon gördüğü konusunda kararlıydı. Aslında, ticaret faaliyeti rekorlar kıran Chicago Ticaret Borsası’na (CME) göre, bu kurumsal ilginin başlangıcıydı.

Aylar süren birikimden sonra, Bitcoin fiyatları yılın sonlarında (2020) büyük yukarı yönlü hareketler yapmaya başladı. Yılın son üç ayında, Bitcoin 10 bin doları kırarak 2017’nin en yüksek seviyesi olan 20 bin doları aşarak yılı tüm zamanların en yüksek seviyesi olan yaklaşık 30 bin dolarla bitirdi. Halving’in fiyatlandırılmadığı açıktı. İki kattan fazla artan BTC bu yıl 61.000 dolara ulaştı.

CZ Binance dördüncü yarılanmayı dört gözle bekliyor ve sonuncudan daha fazla etkiye sahip olacağına inanıyor. Ancak fiyat ilerlemesinde bir gecikme olursa yatırımcıların etkisinden kolayca şüphe edebilecekleri konusunda uyarıda bulundu. O zamana kadar kimse Bitcoin’in hangi seviyelerde olacağını gerçekten bilmiyor. Bununla birlikte, çoğu analist, varlığın son birkaç ayda sahip olduğu kadar kazanması durumunda 100.000 doların üzerinde olmasını bekliyor.

zycrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin