Binance CEO’sunda çarpıcı Bitcoin öngörüsü
Binance CEO’sunda çarpıcı Bitcoin öngörüsü

Binance CEO’su, Dr. Craig Wright’ın peşinde: CZ, sahte Satoshi davası için yardım topluyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance CEO’su Changphen Zhao, Craig Wright’ı dava ettikten sonra yasal hizmetler için ödeme yapmakta zorlananlara yardımcı olmak için yeni Binance Charity Fund programını başlattı. Bu şekilde, kendini Satoshi ilan eden kişinin insanlara zorbalık etmesini önlemek istiyor. Changphen Zhao bu isteğini bir tweetle şu şekilde dile getirdi:

CSW, yasal maliyetleriyle başa çıkmakta zorlanan kişileri seçiyor. CSW’ye başvuran herkese yasal ücretler için topluluktan para toplamak amacıyla bir @BBCBCF yardım programına ne dersiniz?

Yasal savaş devam ediyor

Kendini Satoshi ilan eden Dr. Craig Wright’ın yargılanması başladıktan sonra, çok sayıda kripto kişiliğinin yasal ücretlerle uğraşması gerekiyor. Ancak, herkes “BITCOIN” plakalı Lambo kullanmıyor ve bazılarının Wright’ın yasal tehditleriyle yüzleşmesi oldukça zor olabilir. Bu sorunla başa çıkmak için Binance, kripto topluluğunu ihtiyacı olanlara yardım eli vermeye çağırıyor.

Binance CEO’su olayın peşini bırakmyor

CZ, Binance için bazı olumsuzluklarla sonuçlanan Wright-Bitcoin SV tartışmasından uzaklaşmak yerine, Satoshi Nakamoto iddialarına karşı mücadele etmeye devam ediyor. Mahkemede kaybederse, Wright, yasal ücretleri kendisi ödemek zorunda kalacaktır.

İlk olarak, CZ, 10.000 dolar değerinde BNB (Binance’in yerel tokeni) bağışladı. Gerekli miktarda kripto topladıktan sonra, Binance’in CEO’suna göre davalar “otomatik olarak” duracak.

Tüm kripto bağışları BCF’nin en iyi avukatlarına gönderilecek. Maksimum şeffaflık seviyesine ulaşmak için, her işlem Blockchain’e kaydedilecektir.

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin