Binance CEO'su: “Donald Trump, Bitcoin satın alacak.”
Google Trends grafiklerinde, yıl sonuna kadar Trump ve Bitcoin

Binance CEO’su: “Donald Trump, Bitcoin satın alacak.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance CEO’su Changpeng Zhao, kripto paraları kötülemesine rağmen, Donald Trump’ın Bitcoin alacağına inanıyor.

Binance CEO’su: “Başkan konumu gereği şu an Bitcoin alamıyor.”

Londra’nın Canary Wharf kentinde düzenlenen Binance buluşmasında konuşan Zhao, şunları söyledi:

Trump emekli olduktan sonra kriptoya gireceğinden eminim. Şu anda emekli olmadan, ABD dolarını kötüleyip kriptoyu teşvik edemez.

Temmuz ayında Trump, Twitter’da Bitcoin’i bir dizi provokatif tweet’le bölmek istedi ve Bitcoin’in hayranı olmadığını söyledi çünkü Bitcoin “çok değişken ve dayanağı yoktu”. O sırada, Binance CEO’su Changpen Zhao, yorumların sektör için olumlu bir işaret olduğunu söyledi, çünkü olumsuz olsa bile Bitcoin’e daha fazla dikkat çekildi. Ve o haklıydı. Bitcoin araması, Trump’ın saldırısından sonra patladı. O zamandan beri Zhao, bir noktada Cumhurbaşkanının ortaya çıkan teknoloji tarafından yenileceğine inanıyor.

Binance CEO’su Trump’ın Bitcoin alacağının düşünmesinin sebebi olarak şunları paylaşıyor:

Başkan Trump çok akıllı bir iş adamı. Sanırım Bitcoin ​​alacak. Kendini asla kısıtlamayan Trump, Facebook’un iddialı kripto para birimi projesi olan Libra’ya da dikkat çekti.

Bu arada Zhao, Facebook’un çabalarının bir hayranı gibi görünüyor. Zhao, Binance’in kullanıcı sayısına göre Libra’yı bir proje olarak gördüğünü söyledi. Ancak Libra henüz başlamadı. Eğer düzenleyiciler yoluna engel koyarlarsa belki de hiç başlamayacak.

Finance.Yahoo

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birik
7im, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin