Binance CEO'su CZ'den yeni bir talimat! Sorun yine Terra...
Binance CEO'su CZ'den yeni bir talimat! Sorun yine Terra...

Binance CEO’su CZ’den yeni bir talimat! Sorun yine Terra…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance CEO’su CZ, soruşturma ekibinin Do Kwon ve Terra aleyhindeki iddiaları incelemesini istedi. Binance’in CEO’su, UST algoritmik stabilcoin’in ve Do Kwon’un UST ve LUNA tokenlerini canlandırma planının arkasındaki fikre her zaman karşı çıkmıştı. Ayrıca Binance, yeni LUNA tokenini listelerken temkinli bir yaklaşım benimsedi. Borsa, tokeni yüksek riskli tokenleri için bir yer olan “inovasyon bölgesi” altında listeledi.

Binance, Do Kwon ve Terra’ya karşı iddiaları soruşturuyor

Binance’in CEO’su CZ, 1 Haziran’da Fortune ile Binance’in Terra 2.0 desteği hakkında yaptığı röportajda, FatMan’in Do Kwon ve Terra’ya karşı tweetlerini okuduğunu söyledi. Aslında, araştırma ekibinden FatMan tarafından Do Kwon ve Terra’ya karşı ileri sürülen iddiaların her birini araştırmasını istedi.

FatMan, Terra’nın piyasaları manipüle ettiğini, borsalara ödeme yaptığını, Kernal Labs’ın bulut deposunda finansal verileri saklamasına ve vergi kaçırmasına neden olduğunu iddia etti. Ayrıca Terra’yı, küçük yatırımcıların ve kaza sırasında UST stabil coin’inde para kaybeden kişilerin kayıplarını telafi etmediği için eleştirdi.

CZ’ye göre Binance, dolandırıcılıkların ortaya çıkarılmasına yardımcı olmak için her zaman yaptırım gücüyle çalıştı. Borsa, mevcut verilere bakacak ve iddialarla ilgili kanıt toplamak için blockchain verilerini araştıracak.

“Elimizdeki verilere dayanarak, herhangi bir sonuca varabilirsek, bunu kolluk kuvvetleriyle paylaşmalıyız. Şu ana kadar iddiaların hiçbirini doğrulayamayız veya reddedemeyiz.”

Binance, kullanıcılarına şeffaf davrandı. Değişim, topluluğun kötü davranışları izlemesine ve önlemesine yardımcı olacaktır. Dahası, Do Kwon’un Basis Cash algoritmik stabil coin’in başarısızlığıyla bağlantısı CZ’yi şaşırttı. Binance CEO’su ayrıca ekibinden durum tespiti sürecini iyileştirmesini istedi.

Terra ve Do Kwon Güney Kore’de ciddi sorunlarla karşı karşıya

Güney Kore hükümeti ve yetkilileri, Do Kwon ve Terra projesiyle ilgili soruşturmaları artırdı. Do Kwon ve Terraform Labs aleyhine davalar ve vergi kaçakçılığı suçlamaları açıldı. Güney Kore, bu tür olayları önlemek için bir kripto gözetim komitesi bile planladı. Bununla birlikte, birçok Güney Kore borsası Terra 2.0’ı desteklemekten ve LUNA 2.0’ı listelemekten uzaklaştı.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin