Binance CEO'su CZ:
Binance CEO'su CZ: "Terra ekibinden daha fazla şeffaflık istiyorum!"

Binance CEO’su CZ: “Terra ekibinden daha fazla şeffaflık istiyorum!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance CEO’su Changpeng Zhao, Luna ile olanlarla ilgili bazı yanlış anlamaları netleştirdi. Dünyanın önde gelen kripto para borsasının CEO’su Changpeng Zhao (CZ), geçen haftaki UST-LUNA fiyaskosunun ardından Luna’nın ekibinden daha fazla şeffaflık beklediğini söyledi.

Geçen hafta, en iyi kripto para biriminin birkaç gün içinde kelimenin tam anlamıyla sıfıra gittiğini gördü. UST (Terra’nın algoritmik stabil coini) sabitini kaybetti ve yaklaşık 0,225 dolara düştü. Protokolün çalışma şekli nedeniyle, kullanıcılar 1 UST yakıp 1 dolar değerinde LUNA alabildikleri için bu büyük bir arbitraj fırsatı yarattı.

UST sabit fiyatının altında kaldığı sürece, yatırımcılar LUNA’yı basabildiler ve birkaç gün içinde 6.5 trilyonluk devasa bir dolaşıma giren bir döngüde onu açık piyasaya bırakabildiler. Doğal olarak, borsaların çoğu varlığı listeden çıkardığı için bu, LUNA’nın fiyatını tam anlamıyla sıfırladı.

Bu borsalardan biri Binance idi. Şimdi, CZ konuyla ilgili konumunu netleştirmek için Twitter’a gitti.

CZ Terra hakkında ne düşünüyor?

CZ, Binance’in Luna için ikinci tur finansmana katılmadığını ve herhangi bir UST almadıklarını söyledi. Şirketin yatırım kolu Binance Labs, Terra’yı 2018’de UST’nin daha bir şey bile olmadan önce 3 milyon dolar ile destekledi.

“Ayrıca, son birkaç gün Terra topluluğunu desteklemek için çok çalıştık. Tweetlerimde, yalnızca anlayışımdan kaynaklanan olası sorunları işaret ediyorum. Bu bağlamda, onlardan daha fazla şeffaflık görmek istiyorum. Daha fazla! Tüm fonların belirli zincir üstü işlemleri dahil. 3. taraf analizlerine güvenmek yeterli veya doğru değildir. Bu olması gereken ilk şeydi.”

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin