Binance CFTC tarafından dava edilirken, Bitcoin 27.000 doların altına geriledi

Binance CEO’su CZ, finansal açıdan güçlü olduğunu açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance CEO’su CZ’ye ait bir röportaj bugün yayınlandı. CEO, kripto borsasının birkaç gün önce karşılaştığı para çekme sorunları hakkında sorguya çekilmesini savunuyor.

Zhao, “Binance’in kimseye borcu yok, ekosistemde sorabilirsiniz” açıklamasını yaparken FTX ile ilgili düşüncelerini de dile getirdi. Binance CEO’su Changpeng Zhao, FTX’in çöküşünün bir miktar paniğe neden olduğunu kabul etti. Ayrıca, biraz saygın bir firma tarafından denetlenmiş olmalarının, o sektördeki diğerlerinin kripto işletmeleriyle çalışırken daha temkinli olmalarına neden olduğunu yineledi.

CNBC için yakın zamanda yapılan bir röportajda CZ, Binance’in son müşteri para çekme talebiyle her zamanki gibi başa çıktığını ve hiçbir miktarda para çekmenin borsa üzerinde baskı oluşturmayacağına dair güvence verdiğini söyledi.

CZ, para çekme sıkıntıları hakkında konuştu

Zhao, sorunun, şirketin Paxos tarafından ihraç edilen BUSD varlıklarını USDC’ye çevirmek için kullandığı New York merkezli bir bankanın o sırada kapalı olmasından kaynaklandığını belirtiyor. 

Para çekme çılgınlığı sırasında Binance, USDC para çekme işlemlerini geçici olarak durdurdu. Ancak CEO bunun BUSD’yi USDC’ye dönüştürmek zorunda kalmaları nedeniyle olduğunu açıkladı.

Binance’in 2,1 milyar dolarlık bir çek yazmasının, bu para bir geri alma işlemine tabi tutulursa bir sorun olup olmayacağı sorulduğunda, CZ bunun hukuk ekibinin çözmesi gereken bir mesele olduğunda ısrar etti.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin