binance CEO
Binance CEO’su CZ, Ethereum’u hedef almaya devam ediyor

Binance CEO’su CZ, Ethereum’u hedef almaya devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance CEO’su Changpeng Zhao’ya göre Ethereum, yüksek ücretler nedeniyle zenginler için bir blockchain haline geldi.

Binance CEO’su CZ ayrıca Binance Smart Chain‘in parlama ve durumdan yararlanma anının geldiğini söyledi.

DeFi protokollerinin, dApp’lerin ve uygulamaların kullanımı gittikçe artan bir şekilde Ethereum üzerinde yapılırken, ağı ücretlerinin neredeyse sürdürülemez olduğu noktaya kadar yükseldi. Birkaç blok zincir, yeni Ethereum katili olarak ortaya çıkmak için yarışıyor. CZ, en iyi seçim olarak BSC’yi destekliyor.

Yakın tarihli bir CZ tweet’inde Ethereum’u eleştirerek zayıf noktasına dikkat çekti: ücretler. CZ için, yalnızca zenginler Ethereum ticaret ücretlerini karşılayabilir:

2021 yılı boyunca, Ethereum’daki ortalama işlem maliyeti, tıpkı ETH’nin fiyatı kadar hızlı bir şekilde yükseldi ve geçen yıl ortalama 5 doların altından bugün yaklaşık 15 dolara yükseldi. Ycharts verilerine göre, sadece dört gün önce, ağ ücretleri ortalama olarak yaklaşık 40 dolarlık bir ATH’ye ulaştı.

Ancak bu işlem başına fiyattır. DeFi veya farm platformlarında faaliyet gösteren tüccarlar, günlük yaptıkları her ticaret için 100 $ + ödeme olasılığıyla başa çıkmak zorundadır.

CZ bununla kalmadı. Daha sonraki bir tweette artık Ethereum kullanmadığını belirtti. Binance, ekosistemdeki en önemli iki blok zinciriyle doğrudan rekabet etmek için iki proje geliştiriyor.

Ayrıca Binance Chain’in en düşük ücretlerle hızlı ödemeler sağlayabileceğini söyledi. Para transferi ve alma konusundaki dar odak noktası nedeniyle Bitcoin’in birincil rakibi olacaktır.

Binance Smart Chain, Polkadot ve Cardano gibi projelerin yükselişi, Ethereum’un yerini alabilecek bir blok zincir bulma konusundaki artan ilginin bir işareti. Dün, Cardano en yüksek piyasa değerine sahip kripto para birimleri arasında üçüncü sırada yer aldı ve BNB’yi yakın zamanda aldığı pozisyondan düşürdü.

Ancak Ethereum geliştiricileri, blockchain’in bir sonraki sürümü üzerinde çalışıyor. Ethereum 2.0, birkaç katman iki uygulamasına sahip olacak. Bazı destekçilere ve Vitalik Buterin’e göre, yeni blok zincir saniyede binlerce işlemi, hatta tamamen devreye alındığında yüz binleri bile işleyecek.

coinquora


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin