Binance CEO'su CZ: Elon Musk isterse Twitter yönetim kurulunda yer alacak!
Binance CEO'su CZ: Elon Musk isterse Twitter yönetim kurulunda yer alacak!

Binance CEO’su CZ: Elon Musk isterse Twitter yönetim kurulunda yer alacak!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Changpeng Zhao, Elon Musk’ın. Twitter anlaşmasına yanıt verdi. Binance 500 milyon dolar kadar yatırım yaptı. CZ ise Twitter’ın yönetim kuruluna katılabileceğini ima etti. Elon Musk tarafından bazı şartların olabileceğinden bahsetti.

CZ, Elon Musk’ın Twitter ekibine katılacak mı?

Portekiz’deki bir teknoloji konferansında konuşan CZ, Twitter’ın yönetim kuruluna katılmaya istekli olduğuna dair imada bulundu. Elon Musk’ın yönetim kurulu üyeleri hakkında karar aşamasında olduğunu da sözlerine ekledi.

CZ Elon Musk’ın hrhangi bir isteği olursa kabul edeceğini söyledi. CZ. Binance, Twitter’ı satın almak için Tesla şefine desteğini akıttı. Bu anlaşmaya yatırım yapmaya devam etmesinin çok güçlü nedenleri olduğunu belirtti.

Ayrıca CZ, ifade özgürlüğünün büyük bir destekçisi olduğunu belirtti. Binance’in Twitter anlaşmasına 500 milyon dolar yatırım yapma kararı almasının ana nedeni buydu. CZ, özgür bir konuşma platformuna sahip olmanın önemli olduğunu ve bunun bir numaralı neden olduğunu belirtti.

Elon Musk Perşembe günü Twitter merkez ofisine resmi olarak girmesiyle sona erdi. Musk daha sonra Twitter üzerinde sosyal medya platformunda üst düzey yöneticileri yönetim kurulunda yer almayacağını söyledi. CZ’nin Twitter’ın platformu üzerinden yalnızca DOGE ve BNB tokenlerini desteklememesi gerektiğini belirttiğini bildirdi. Twitter’ın DOGE dışında daha fazla kriptoyu desteklemesi gerektiğini belirtti.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin