Binance CEO’su ETH 2.0’ı desteklemek için Ethereum mu satın aldı? 
Binance CEO’su ETH 2.0’ı desteklemek için Ethereum mu satın aldı? 

Binance CEO’su Changpeng Zhao: “En iyi bildiğimiz konulara odaklanıyoruz.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Huobi’nin Huobi chat lansmanından sonra Binance CEO’su Changpeng Zhao, sohbet platformu oluşturmanın kendi uzmanlık alanı olmadığını belirten bir tweet attı. Sohbetin ana işlerinden biraz uzakta olduğunu söyledi. Binance patronunun bu görüşünün aksine Huobi, müşterileri arasında bağlantı kurmayı ve kullanıcılarına token teşvikleri sağlamayı amaçlayan sohbet platformunun Beta sürümünü yayınladı.

Binance CEO’su Changpeng Zhao: “Sohbet, temel işimizden biraz uzakta.”

Twetter üzerinden gelen sorulara CZ şu sözlerle cevap verdi:

Sohbet, temel işimizden biraz uzakta. Kripto paraya, Whatsapp ve sinyalin arkasındaki protokole yatırım yaptık. Uzmanların uzmanlaştıklarını yapmasına izin verin. En iyi bildiğimiz konulara odaklanıyoruz.

https://twitter.com/cz_binance/status/1046706277282267136

MobileCoin startup’ına 30 milyon dolar yatırım yapıldı

Binance Labs, MobileCoin adında bir startup’a 30 milyon dolar değerinde Ethereum ve Bitcoin olarak yatırım yaptı. MobileCoin, içerik oluşturucularına, gizli anahtarların güvenilir bir şekilde tutulması için donatılmamış, kaynak kısıtlı ortamlarda kurulabilen hızlı, özel ve kullanımı kolay bir kripto para birimi geliştirmek için çalışıyor.

Binance merkezsiz borsa (DEX) kuracak

Binance, 2019’un başlarında kendi merkezsiz borsasını (DEX) başlatmaya karar verdi. Test için kullanıcılara açık beta sürümü mevcut olacak, daha sonra platformla ilgili herhangi bir hatayı veya sorunu bildirebilecek yeni özellikler eklenecek. John McAfee, Binance’in merkezsiz borsa başlatma konusunda geç kalmış olduğunu, ancak “hiç olmamasından iyi” olduğunu söyledi.

Bcfocus

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin