Binance CEO'su: “Kesinlikle bana göre XRP bir menkul kıymet değil.”
Binance CEO'su: “Kesinlikle bana göre XRP bir menkul kıymet değil.”

Binance CEO’su Changpeng Zhao, Binance DEX için tarih verdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Daha önce dünyanın en büyük kripto para birimi borsalarından biri olan Binance’in, kullanıcıların merkezi kontrol olmadan ticaret çiftlerini listelemelerine izin verecek olan merkezsiz borsasının (Binance DEX) planını duyurduk. Şimdi ise Binance CEO’su Changpeng Zhao, Twitter aracılığı ile yaptığı duyuruda Binance DEX’in halka açık beta sürümünün yıl sonunda faaliyette olabileceğini belirtiyor.

Binance CEO’su Changpeng Zhao: “Binance DEX, yıl sonunda piyasada olabilir.”

Binance kurucusu olan Changpeng Zhao, merakla beklenen Binance‘in merkezi olmayan kripto para borsası hakkında açıklamalarda bulundu. Changpeng Zhao resmi Twitter  hesabı aracılığı ile konuya yönelik şunları söyledi:

“BNB’nin yerli GAS olarak kullanılacağı ve borsanın kullanıcı fonlarını kontrol etmeyeceği Binance DEX (merkezi olmayan borsa) için verimli bir toplantı yaptık. Yıl sonunda ya da gelecek yılın başlarında halka açık beta sürümünü piyasaya sunmayı hedefliyoruz. Evet, Cumartesi günleri çalışıyoruz, durmaksızın!

Merkezi olmayan borsalar sektörde çok yeni

Son dönemde insanlar, merkezi olmayan ticaret çözümleri konusunda gerçekten heyecanlı olsalar da, bu teknoloji hala emekleme aşamalarında. Uzmanlara göre bu teknolojinin kripto para birimi sektörü üzerinde bir etki yaratması için birkaç yıl geçmesi gerekebilir. Ancak Binance gibi sektördeki önemli bir oyuncunun merkezi olmayan bir borsa açması bu süreci hızlandırabilir.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin