Kripto para balina uyarısı: Binance Borsası’na 1.65 milyar token gönderildi
Kripto para balina uyarısı: Binance Borsası’na 1.65 milyar token gönderildi

Binance CEO’su: “Bitcoin’de 2018 yılı 2014’e benziyor.” Peki Bitcoin için ne geliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Mevcut kripto para momentumu tecrübesiz kullanıcılar için sanki bir sonun başlangıcı ve patlamayı bekleyen bir balon gibi görünüyor. Veteranlar ise bunun yalnızca radarda bir nokta olduğunu çok iyi biliyor. Sonuçta Bitcoin dünyasında dipler ve zirveler oldukça düzenli olarak ortaya çıkar. Bu nedenle Binance CEO’su Bitcoin’de 2018 yılını 2014’e benzetiyor.

Binance CEO’su: “Bitcoin’de volatilite çok da kaygılanacak bir şey değil!”

Kısa vadeli Bitcoin momentumuna odaklanan birçok insan, büyük resmin izini kaybetme eğiliminde. Bitcoin için yıllar boyunca sayısız zirveler ve düşük seviyeler vardı. Bu durum çok açık nedenlerle, yakın zamanda değişmeyecek. Binance CEO’su Changpeng Zhao, bugün kullanıcılara bu volatilitenin çok da kaygılanacak bir şey olmadığının hatırlatmasını yaptı. Changpeng Zhao, Bitcoin’de düz bir fiyat tablosunun söz konusu olmadığını söyledi. Ayrıca her yıl aynı modelin yaşandığını da vurguladı.

Changpeng Zhao’nun da belirttiği gibi Bitcoin dünyasında her yıl ortaya çıkan belirli grafik modelleri var. Bu uzun süreli düşüş baskısı söz konusu olduğunda özellikle doğru. 2017 yılı da bu açıdan tam olarak farklı değildi. Tarih, Bitcoin dünyasında sürekli olarak kendisini tekrarlıyor, bu nedenle Bitcoin bu yıl da yeni bir zirveye ulaşabilir.

Bitcoin için ne geliyor?

Geleceğin Bitcoin açısından ne beklediğini tahmin etmek zor. Bazı uzmanlar 2018’in sonundan önce fiyatta 15.000 dolarlık bir sıçrama olacağını tahmin ediyor. Bu gerçekten gerçekçi bir olasılık, ancak bu aşamaya gelmek zor olacak gibi görünüyor. Öyle olsa bile, Bitcoin fiyatı dokuz yıldır mücadele ediyor ve bu durumda bir gecede değişmeyecek.

Tarihsel kanıtlara bakarsak, Bitcoin uzun vadede iyi olacak. Ayı momentumu yeni bir şey değil. Kurumsal paranın piyasaya akması, şüphesiz yıllar içinde işleri sarsacak. Ek olarak, Bitcoin için ufukta ölçekleme çözümleri var. Bu kendi içinde önümüzdeki yıllarda da bazı olumlu değişiklikler getirecek.

Kısa vadeli kâr arayanlar için, işler olumlu görünmüyor

Kısa vadeli kâr arayanlar için, işler olumlu görünmüyor. Bitcoin her zaman uzun vadeli bir tutuma sahip olduğu için bu tarz yatırımcılara daha çok hitap ediyor. Sanayi sektöründe yer alanlar, uzun yıllardır dünyanın önde gelen kripto para birimine yatırım yapıyor. Geçici bir gerileme Bitcoin’in iyi bir yatırım aracı olup olmadığı konusunda şüphe duymak için bir sebep değil. Piyasaya yeni katılanlar dersi bir şekilde öğrenecek.

Newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin