Binance CEO'su altcoin listelemesi için sordu;
Binance CEO'su altcoin listelemesi için sordu;

Binance CEO’su altcoin listelemesi için sordu; Topluluk en çok hangi kripto paraları istedi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Önde gelen kripto borsası Binance’ın CEO’su Changpeng “CZ” Zhao, 4 milyonu aşkın takipçisinden kripto para listeleme önerileri istedi. CZ, Twitter hesabı aracılığıyla “Neler listelenmeli?” sorusunu bırakarak kripto meraklılarından binlerce yanıt aldı.

En çok önerilenler arasında, Dogelon Mars, BabyDoge, Floki Inu ve diğerleri gibi Dogecoin’den (DOGE) ilham alan kripto paraların bir varyasyonunu içeriyordu. Orijinal Shiba Inu kripto para birimi 0,1 doların altından tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,7 dolara kadar büyük bir ralli yaşadığından, bu kripto paralar son aylarda çok popülerlik kazandı.

Genellikle listelenen paralar için fiyat artışlarına neden olan iki yükseliş olayı olan Binance ve Coinbase etkisi, kripto alanında iyi bilinen bir fenomendir. Böylece kullanıcılar, listelenen herhangi bir projenin kısa bir fiyat artışından yararlanabileceğinin farkındalar.

AUDIO, Avalanche (AVAX), Ethereum Name Service (ENS), Keep3r ve Binance’de yakın zamanda listelenen diğer kripto paralar, platformda listelendikten hemen sonra fiyatlarında en az %10’luk bir artış gördü. Dünyanın en önemli kripto ticareti borsalarından biri olarak, listelenen bir token veya kripto para, büyük bir benimseme döneminden yararlanır.

Spot ışıkları Binance’ın üzerinde

Binance, uluslararası düzenleyicilerin yakın izlemesinde dünyanın dört bir yanındaki birkaç hükümet yetkilisinin, borsanın türev ürünleri hakkında endişe duyduğu iddia ediliyor.

Binance, kullanıcıların kısa vadede fonlarını en üst düzeye çıkarmak (veya kaybetmek) için 125 kata kadar kaldıraçla kripto para ticareti yapmalarına izin veriyordu. Ancak şirket, kullanıcıların erişimini yalnızca 20x kaldıraçla sınırlayarak türev ürünlerinde bazı değişiklikler yaptı.

Bu anlamda, Bloomberg’in Yeni Ekonomi Forumu’nda konuşan Binance CEO’su, “kısa vadede kârı maksimize etmeye inanmadığını” iddia etti. Şirket, kullanıcılarına, ilk günlerinde Amazon’a kıyasla katılımcıları panelleyen uzun vadeli bir strateji sağlamaya odaklanmıştır.

Etkinlik sırasında CZ tarafından sağlanan veriler, Binance’in gelirlerini milyarlarca dolar olduğunu ifade ediyor, ancak yöneticinin açıkladığı gibi, kârlarını kripto para birimlerinde tutuyorlar. Bu nedenle, bu metrikte belirli bir sayı açıklayamadı, ancak “şimdi milyarlarca” olduğunu iddia etti.

CZ, kripto işletmeleri nedeniyle dünyanın en zengin insanları arasında yer alıp almadığı sorulduğunda şunları iddia etti:

Zenginlik, para ve ayrıca sıralama vb. umurumda değil. Bu dünyayı yaşamadan önce servetimin %99’unu bağışlamayı taahhüt ettim. Bence insanlar buna ne zaman dikkat etseler, odaklarını kaybediyorlar. Sadece insanların kriptoya erişmesi için araçlar geliştirmek istiyoruz.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin