Binance’nin Wechat ve Alipay ile olan ortaklığına yalanlama geldi
Binance’nin Wechat ve Alipay ile olan ortaklığına yalanlama geldi

Binance CEO’sunun öngörüsü gerçekleşiyor: 20 milyon Tether borsalara taşınıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

USDT tokenlerinde 20.1 milyon ABD dolarını aşan iki mamut işlemi, Tether hazinesinden Kraken borsasına taşındı…

Tether hareketi fark edildi

Twitter hesabının her zaman uyanık gözlerinden Whale Alert sayesinde, bu iki büyük işlem birkaç saat önce fark edildi ve gerçekleşmek üzere olan şeyin aydınlatıcı olduğu yönündeki spekülasyonları coşturdu.

Bu iki işlem, yakınlık, atama ve miktarla ilişkili olarak birkaç saniye aralıklarla, Teter hazinesinden çıkan ve her biri 9.990.000 dolar olan Kraken Borsasına giden çift işlemlerle ilgili olarak gerçekleşti.

Tether, hareketi spekülasyonlara yol açıyor

Pazar spekülatörleri bu işlemlere hızla başladılar ve bunun daha geniş bir pazar için ne anlama gelebileceği konusunda fikirlerlerini söylediler. Bazıları bunun gelen bir pompayı gösterebileceğini öne sürdü.

Bu, piyasalara bir pompa ile sonuçlanabilme ihtimaline rağmen, Kraken USDT/fiat çiftini destekleyen borsalardan biri olduğundan, aslında büyük bir satış oranı da içerebilir.

Bununla birlikte, geçtiğimiz günlerde, Binance CEO’su CZ tarafından USDT gibi “stablecoin’de fiat’a park edilmiş paranın, patlamak için hazır” olarak beklediğini belirtti. Bunun rallinin başlangıcı olup olmadığını kanıtlamak, ya çok hassas bir tahmin ya da biraz sabır gerektirecek…

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin