binance ceo
Binance CEO 'su Vitalik’in “cehenneme gitsinler” twitine cevap verdi

Binance CEO ‘su Vitalik’in “cehenneme gitsinler” twitine cevap verdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance CEO ‘su Changpeng Zhao (CZ), merkezi borsalar lehine ılımlı bir açıklama yaptı. Bu, Vitalik Buterin’in merkezi borsaların “cehennemde yanması” gerektiğini söyleyen sözlerine cevap olarak algılandı.

Vitalik neden merkezi borsalara karşı sert bir açıklamalar yaptı?

Vitalik, hiçbir zaman merkezileştirilmiş platformların büyük bir hayranı olmadı. Son sözlerinde, merkezi borsaları hedef aldı ve cehennemde yanmaları gerektiğini söyledi. Öfkesi kontrol edemedi ve borsaların bir proje veya şirketin kendi tokenlerini satabilmeleri için alınan ücretlerden bahsetti.  . Vitalik’in merkezi borsalar hakkındaki yorumları oldukça sertti:

Merkezi borsaların kesinlikle mümkün olduğu kadar cehennemde yanmasını umut ediyorum. Bazı projelerin merkezi borsalarda tokenleri listelemeleri için 10 -15 milyon dolar listeleme ücreti ödemek zorunda kalmalarının hiçbir neden yok.

Ona göre, merkezi borsalar, fiat dünyası ve kripto paralar arasında bir ara yüz olarak hizmeti veriyorlar. Ve fiat dünyasının sadece merkezi ağ geçitleri olduğunu söylüyor. Buterin ilk günlerinde olmasına rağmen, kripto-kripto değişimi yapan borsaları seviyor. Çünkü kullanıcının bakış açısına göre açık avantajlar sunuyorlar. Örneğin, herhangi bir kayıt veya giriş yapmanız gerekmiyor. Kullanıcı bir cüzdana para gönderebilir ve bir çıkış adresi tanımlayabilir. Bu şekilde, değişim sadece giriş / çıkış tüneli olarak hareket eder. iki farklı para biriminde bir adresten diğerine geçiş yaparlar.

Binance CEO ’su Vitalik’in iddiasına karşı

Binance’ın kurucusu ve CEO’su Changpeng Zhao (CZ), söz konusu merkezileştirilmiş değişimlerin o kadar da kötü olmadığını düşünüyor. Ayrıca merkezsizliğin Ethereum’un kurucusu Vitalik Buterin’in “bu cehennemde yanması” gerektiğini söyleyen son bir yorumuna bir çare olmadığı görüşüne de sahip.

Aynı zamanda daha büyük bir merkeze sahip olması gerektiklerini ve bağımsız projelerin değil, ekosistemin bir parçası olduklarını düşündüğünü belirtti. CZ’ye göre Fiatların olmadığı bir ortamda kripto endüstrisi daha küçük, daha az gelişmiş ve bütün coinler daha az likidite olurdu. Ona göre, merkezsizliği amacı özgürlük ve seçenekleri arttırmaktır.

Kendisinin de Blockchain ve merkezsiz işletmelerin lehine olduğunu açıkça ortaya koydu. Ancak bunun başkalarının cehennemde yanmasını isteyeceği anlamına gelmemesi gerektiğini de vurguladı.

coingape

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin