Binance CEO'su CZ, yatırım tavsiyelerinde bulundu!

Binance CEO’su CZ, yatırım tavsiyelerinde bulundu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tahmini serveti 96 milyar dolar olan Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ), ODDO BHF banka canlı etkinliğine katıldı. Etkinlikte CZ, kripto para sektörü ve blok zinciri teknolojisi ile ilgili çeşitli konular hakkında konuştu.

Zhao, insanların kripto pazarını tanımak ve teknolojinin nasıl çalıştığını anlamak için paralarının %1’inden daha azını yatırarak az parayla başlamalarını tavsiye etti. CZ’nin bu konudaki temel endişesi, bireysel fonların üzerindeki güvenlik problemleriydi.

Ayrıca milyarder NFT, metaverse, web 3, merkezi olmayan finans (DeFi), devlet düzenlemesi, merkez bankası dijital para birimleri (CBDC’ler), işlem ölçeklenebilirliği ve tabii ki Binance planları gibi konulara da değindi.

CZ’den yatırım tavsiyeleri

Popüler olarak CZ olarak bilinen Changpeng Zhao, kripto para yatırımları hakkında soru sorulduğunda, kullanıcıların güvenliği konusunda çok endişeliydi. Yeni gelenleri kripto para birimlerine daha fazla sermaye ayırmadan önce teknik konulara alışana kadar az parayla başlamaya çağırdı. Binance CEO’su CZ şöyle konuştu:

“Kripto para birimlerinde yeni olan herkese tavsiye edeceğim ilk şey, küçük başlamaktır. Ne kadar zengin olduğunuza bağlı olarak servetinizin %1’inden azını kullanın. İlk başta kripto para birimlerine çok para yatırmayın. Öğrenmenin en iyi yolu az sermaye ile başlamak, işlem yapmak, kripto kullanmaktır; pratikte bunu yapmadan, kriptolar hakkında bir şeyler öğrenemezsiniz. Büyük miktarlarda yatırım yapmayın; kripto paralarınızı güvende tutmak için bilmeniz gereken büyük güvenlik sorunları var. Küçük başlayın, bunları öğrenin ve bu tür yatırımları seviyorsanız yatırımlarınızı kademeli olarak artırın; herkesin kripto para birimlerini sevmesi gerekmez; küresel olarak birçok farklı yatırım fırsatı var.”

CEO, daha sonra, insanların bir arkadaş veya sosyal medya fenomeni tarafından yönlendirilmeden, sadece kendi araştırmalarına güvenerek projelere yatırım yapmalarını tavsiye etti.

Proje sayısına yatırım konusunda ise CZ ne kadar az olursa projeye yatırım yapılırsa o kadar iyi olacağını düşünüyor. Görüşüne göre bu sayede yatırımcı ne yaptığını daha iyi anlayabilir. Bu taktik milyarder için işe yaramış gibi görünüyor; CZ daha önce portföyünde sadece iki kripto para olduğunu ve servetinin %99’unu bağışlamayı planladığını açıklamıştı.

Web 3.0 ve metaverse

Binance CEO’su, web 3.0 ve metaverse’ün herkes hakkında farklı düşündüğü için kesin bir anlamı olmayan iki terim olduğunu düşünüyor. Başka bir deyişle, tanımları üzerinde hala bir fikir birliği yok.

CZ, vizyonuyla ilgili olarak, web 3’ün, kullanıcılar için daha fazla hakka sahip, özellikle finansal entegrasyon ile daha fazla kullanım durumuyla birlikte merkezi olmayan bir internet olduğunu söylüyor. Metaverse’ye gelince, bazı insanların bunun sanal gerçeklik (VR) ile ilgili olduğuna inandığını, bazılarının ise bu tür deneyimler için böyle bir donanıma ihtiyacımız olmadığını söylediğini açıklıyor.

Binance’nin geleceği

İlk olarak Zhao, düzenleyici sorunları ele alarak bunların sektör için uygun olduğunu bir kez daha teyit etti. Bu, onun geçmiş açıklamaları ve birkaç eski ABD IRS ajanının işe almasıyla da uyumlu.

Halka açık olma sorusuna yanıt olarak, Coinbase’in halka açılırken yaptığı gibi, CZ bunun zor bir görev olduğunu ve gelecekte herşeyin değişebileceğini söylese de “bu söz konusu olamaz” dedi.

Binance’in gelecekte genel merkezinin nerede olacağı sorulduğunda CZ, her ülkede bir tane kurmak istediğini belirtti. Küresel bir merkeze gelince, Zhao, hala farklı ülkelerden gelen yönetmelikleri incelediklerini söyledi.

thecryptobasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin