Son dakika: Binance, bu ödeme deviyle ortaklık duyurdu!
Son dakika: Binance, bu ödeme deviyle ortaklık duyurdu!

Son dakika: Binance, bu ödeme deviyle ortaklık duyurdu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance, kripto ödemelerini kolaylaştırmak ve küresel kripto kabulünü iyileştirmek için Fransa’nın ödeme devi Ingenico ile ortaklık kuruyor.

Kripto borsası Binance ve Fransa merkezli ödeme şirketi Ingenico, Fransa’da kripto ödemelerini kolaylaştırmak için stratejik bir ortaklık duyurdu. Binance, yeni ortaklığı sayesinde bu ülkede dijital varlıkların ödeme kabul edebileceğinini duyurdu.

22 Şubat’ta Binance, şirketin küresel bir ödeme çözümleri firması olan Ingenico ile ortaklık kurarak kullanıcıların Binance Pay aracılığıyla ödeme yapmasını kolaylaştırdığını söyledi. Ortaklığı, küresel kripto kabulü için başka bir kilometre taşı olarak görüyor.

Ortaklık, Fransa‘da kripto ödemelerini kolaylaştırdı. Fransa, MiCA düzenlemesi kapsamında Binance için önemli bir Avrupa ülkesidir ve aynı zamanda bir genel merkezi vardır.

Tüketicilerin fiziksel satış noktalarında kripto para birimlerinde ödeme yapmasına olanak sağlayacak ve yatırımcıların Ingenico ödeme terminalleri aracılığıyla 50’den fazla kripto para biriminde ödemeleri kolayca kabul etmesine olanak tanıyacak. Dünyanın kurulu en büyük ödeme terminallerine sahiptir.

Ayrıca, Fransa’daki ilk kripto ödeme kabul çözümü olacak. Binance Pay’in Ingenico ödeme terminallerine entegrasyonu Avrupa’daki diğer ülkeleri de kapsayacak şekilde genişletilecek.

Ingenico’nun başkan yardımcısı Michel Léger şunları söyledi:

“Önde gelen bir ödeme ekosistemi hızlandırıcısı olarak, dünyanın dört bir yanındaki tüketiciler için Binance gibi gelecek vaat eden markalarla ortaklık yapmaktan heyecan duyuyoruz.”

Binance, ABD’de baskıyla karşı karşıya

Bu arada, Binance şu anda ABD’deki düzenleyici kurumların düzenleyici eylemleriyle karşı karşıya kaldı. SEC’in kripto paraya yönelik baskısı, Binance’in ABD’deki ortaklarıyla bağlarını koparmasına neden oldu.

Binance’in baş strateji sorumlusu Patrick Hillmann, katı kripto düzenlemelerinin sektörü boğabileceğinden ve piyasada büyük dalgalanmalara yol açabileceğinden endişe ediyor. En büyük etki, ABD SEC ve NYDFS’nin Binance USD (BUSD) ihraççısı Paxos’a bu stablecoin’leri basmayı durdurma emri vermesinden geldi.

Binance CEO’su Changpeng Zhao, Binance’in kripto pazarındaki etkisi nedeniyle özellikle ABD düzenleyicileri tarafından hedef alındığını ima ediyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin