Binance CEO'su CZ, bu metaverse coin hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu!
Binance CEO'su CZ, bu metaverse coin hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu!

Binance CEO’su CZ, bu metaverse coin hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance CEO’su Changpeng Zhao, kısa süre önce projenin Ronin ağ hackinden kurtarılması için Axie Infinity’yi alkışladı. Analistler, Axie Infinity’nin USD değerine düştüğünü, ancak oyun tokeninin Bitcoin’e karşı sabit kaldığını ortaya koyuyor.

Dünyanın en büyük kripto para borsasının CEO’su, Axie Infinity ekibini blok zincirine yapılan saldırıyı ele alma biçimleri için takdir etti. Axie Infinity ekibi, kullanıcılar için android’de “Origin”i yayınlayarak yükseliş hissini körükledi.

Axie Infinity son çöküşten kurtulma yolunda

Pazar genelinde yapılan son düzeltme, Axie Infinity’yi vurdu ve oyun tokeni bir gecede değerinin %15’ini kaybetti. Kripto para piyasası değerinden milyarlarca dolar silinirken, taraftarlar Axie Infinity gibi oyun tokenlerinin geri dönebileceğine inanıyor.

Binance CEO’su Changpeng Zhao, Axie Infinity ekibinin Ronin köprü hackiyle mücadele çabalarını alkışladı. UST’nin çöküşü ve LUNA’nın sıfıra koşması gibi son olayların ışığında, kripto topluluğu oyun ve metaverse tokenlerine döndü.

CZ görüşlerini bir tweet’te paylaştı.

https://twitter.com/cz_binance/status/1525060769771048960

Binance CEO’su, devam eden UST krizinde Terra ekibinden olumlu bir yanıt gelmediğini açıkladı. Axie Infinity’nin arkasındaki ekip, bir kriz durumuna eylem ve tepki açısından Terra’dan farklıdır. CZ, Axie Infinity’nin krizi uygun şekilde ele aldığına inanıyor.

https://twitter.com/cz_binance/status/1525060775391510529

@P2Edaily’deki analistler, metaverse tokeni USD karşısında düşmesine rağmen Axie Infinity fiyatının Bitcoin karşısında sabit kaldığını belirtti.

https://twitter.com/P2E_Daily/status/1523812502282194944

@AltstreetBet gibi analistler, zıt bir görüşe sahipler ve Axie Infinity fiyatının bir düşüşe tanık olabileceğine ve 10 ila 14 dolar arasındaki seviyelere düşebileceğine inanıyor.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin