Binance, bu altcoin'de müjdeli haberi duyurdu! İşte detaylar
Binance, bu altcoin'de müjdeli haberi duyurdu! İşte detaylar

Binance, bu altcoin’de müjdeli haberi duyurdu! İşte detaylar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum (ETH) The Merge güncellemesi yayına girdikten sonra, bazı madenciler kalmaya ve iş kanıtı (PoW) konsensüsünü desteklemeye karar verdi. Bu, yeni bir hard fork ve ETHW ana ağının lansmanını yarattı. ETHW, birleştirme öncesi PoW konsensüsünü koruyan bir Katman 1 blok zinciridir. Şimdiye kadar, ETHW’ye odaklanan 20’den fazla aktif madencilik havuzu var.

Görünüşe göre bir Bitcoin Cash test ağı tarafından zaten kullanılmış olan önerilen Zincir Kimliği ile ilgili bir sorun olduğu için geçiş şimdiye kadar tamamen pürüzsüz olmadı. Bu da aynı işlemin iki kez kaydedildiği bir tekrar saldırısına yol açtı.

Kripto para borsası Binance, birleşmenin ardından yaşanan hard fork sonucu piyasaya sürülen EthereumPoW’un (ETHW) dağıtımının tamamlandığını duyurdu. Artık ETHW için para yatırma ve çekme işlemlerinin de açıldığını bildirdi. Bu da, halen devam eden bir fiyat artışına neden oldu.

Mevcut artış

ETHW Pazartesi günü 3,88 dolara düştüğünden beri artıyor. Bununla birlikte, yukarı doğru hareket şu ana kadar düşüş eğilimi olarak kabul edilen yükselen bir kama içinde tutuldu. Daha yakın zamanlarda, fiyat Salı günü kamanın (kırmızı simge) direnç çizgisi tarafından reddedildi.

Kamada bir kırılma meydana gelirse, en yakın destek alanı 0,5-0,618 Fib geri çekilme destek seviyeleri tarafından oluşturulan 5,25 ila 5,65 dolar arasında olacaktır.

ETHW Wedge

ETHW fiyatı gelecekte nasıl hareket edecek?

Biraz daha uzun vadeli harekete bir bakış, tüm zamanların en düşük seviyesine yakın işlem gördüğünü ve mevcut fiyatın altında yatay bir destek olmadığını gösteriyor.

Ayrıca, 8,30 dolar ve 10,40 dolarda iki önemli direnç seviyesi bulunuyor. Kısa vadeli düşüş formasyonuyla birleştiğinde, bunlar yakın gelecekte bir rallinin başlama ihtimalini ortadan kaldırıyor.

Horizontal resistance

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin