Binance, bu altcoin'de listeleme haberi duyurdu! Fiyat %35 yükseldi
Binance, bu altcoin'de listeleme haberi duyurdu! Fiyat %35 yükseldi

Binance, bu altcoin’de listeleme haberi duyurdu! Fiyat %35 yükseldi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance, özel ticaret bölgesi “Innovation Zone”da yeni bir altcoin listeleyeceğini duyurdu. Binance 5 Ekim tarihinde yaptığı duyuruya göre, GMX tokeni listeleyecek.

Elde edilen verilere göre, GMX son 24 saat içinde %34,2 artışla 54,20 dolara yükseldi. Kısa bir süre için 60 doları aştı ve yılın başında kaydedilen tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 62,10 dolara yaklaştı. Merkeziyetsiz bir kripto borsasının yerel tokeni olan GMX, listeleme haberiyle birlikte hızlı bir yükseliş kaydetti.

Çarşamba günkü bir blog gönderisinde Binance, GMX/BTC, GMX/BUSD ve GMX/USDT ticaret çiftlerini listeleyeceğini açıkladı. GMX, duyurunun yayınlanmasından birkaç dakika sonra yükseldi ve Binance’in listeleme haberlerinin pazar dinamikleri üzerinde hâlâ büyük bir etkiye sahip olduğunu kanıtladı.

Listeleme haberleri altcoinleri nasıl etkiler?

Son birkaç yıldır, Binance ve Coinbase gibi borsalar, alım satım için nispeten likit olmayan tokenleri listelediklerinde piyasaları sarstı ve genellikle parabolik yukarı doğru hareketlerle sonuçlandı. Bir borsa listesi almak genellikle token projeleri için olumlu bir haber olarak görülür, ancak borsa çalışanları listeleme haberlerini kullanıcılardan önce bilme eğiliminde olduklarından teorik olarak piyasayı yönetebilirler. Bu da borsaları zan altında bırakır.

GMX token nedir?

GMX, sürekli vadeli işlemlerde uzmanlaşmış, hızla büyüyen, merkezi olmayan bir ticaret platformudur. Ayrıca borsa, Arbitrum Layer 2 ve Avalanche üzerine inşa edilmiş olup, DeFi yatırımcılarına BTC, ETH ve diğer varlıklar üzerinde 30 kata kadar kaldıraçlı ticaret imkanı sunar. GMX web sitesine göre, şu anda yönetim altında yaklaşık 741 milyon dolarlık varlık bulunuyor. GMX, 2021’in sonlarında kripto boşa koşusu sırasında piyasaya sürüldü, ancak popülaritesi arttıkça, GMX tokeni diğer kripto varlıkların çoğundan daha iyi performans gösterdi. Ancak kripto piyasasındaki çoğu varlık gibi Haziran likidite krizinden sonra bir darbe aldı ve 11,53 dolar civarında dibe vurdu.

cryptobriefing


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin