Binance, bu altcoin'de cüzdan bakımı yapacağını duyurdu! İşlemler askıya alınacak!
Binance, bu altcoin'de cüzdan bakımı yapacağını duyurdu! İşlemler askıya alınacak!

Binance, bu altcoin’de cüzdan bakımı yapacağını duyurdu! İşlemler askıya alınacak!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance, Tron (TRX) cüzdan bakımını yapmayı planladığını duyurdu. Dünyanın en büyük kripto para borsası, yakın tarihli bir blog yazısında 23 Haziran’dan itibaren Tron (TRX) cüzdanı için bakım yapmayı planladığını belirtti.

Gönderinin bağlantısının paylaşıldığı tweet, bakımın 1 saat süreceğini belirtiyor. Ancak tüm para yatırma ve çekme işlemlerinin bakımın sonuna kadar askıya alınacağı konusunda uyarıyor.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Binance, 23 Haziran 2022 saat 06.00’da (UTC) Tron (TRX) için cüzdan bakımı yapacaktır. Ayrıca bakım 1 saat sürecektir. Bu süre zarfında Tron token ticaret operasyonları devam edecek. Tron Network’te para yatırma ve çekme işlemleri ise 23 Haziran 2022 saat 05.55 (UTC) tarihinden itibaren askıya alınacak. Bakım tamamlandıktan sonra açılacaktır.”

Kripto para borsası, teknik prosedürün başlangıcı veya bitişi ile ilgili başka bir duyuru yapmayı planlamamaktadır.

Bitcoin işlemleri de durmuştu!

Bir hafta önce Binance, sorunun zincirleme bir işlemden kaynaklandığını belirterek Bitcoin yatırma ve çekme işlemlerini aniden askıya almıştı. O günün erken saatlerinde – 13 Haziran – Bitcoin’in fiyatı aniden 23.964 dolara düştü. Yazım sırasında, BTC 19.259 dolara düştükten sonra hafifçe toparlandı ve 20.554 dolardan işlem görüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin