Binance borsasının stablecoin’i BUSD, yeni ağına kavuştu…

Binance borsasının stablecoin’i BUSD, yeni ağına kavuştu…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para borsaları genellikle kendi ağ sistemlerini kurarak hizmetlerini sürdürüyor. Ancak Binance çok büyük bir adım atarak piyasada en fazla kullanılan ağa geçiş yaptı. 

Bildiğimiz gibi fee ücretlerinin hemen hemen en düşük olduğu ve sorunsuz çalışan bir Tron ya da diğer adıyla TRC-20 ağı var. Bir para gönderimi veya çekme işlemlerinde sıklıkla kullanılıyor. Binance kendisine ait olan stablecoin BUSD için bu ağı aktif ettiğini duyurdu.

En iyi kripto borsası Binance, geçtiğimiz günlerde Binance-Peg BUSD’nin TRON ağına entegrasyonunun başarıyla gerçekleştirildiğini açıkladı. 

Tren ağı şu anda Binance-Peg BUSD ticaret çifti için hem para yatırma hem de çekme işlemlerini resmen başlatmış oldu. Müşteriler artık BNB Chain, Avalanche, Polygon ve TRON ağlarında kullanılabilen BUSD stablecoin’e erişebilecek.

Binance-Peg BUSD artık TRON’da

Çalışmalar uzun süre devam etmişti. Bu çalışmaların neticesinde birkaç gündür son halini alan aşama artık mutlu sona kavuştu. Duyuru ise bugün öğlen saatlerinde paylaşıldı.

Binance tarafından sunulan BUSD’nin paketli bir versiyonu olan Binance-Peg BUSD, desteklenen Blockchain ağlarını TRON’u içerecek şekilde genişletiyor. 

Paxos tarafından Ethereum blok zincirinde yayınlanan BUSD’ye ek olarak. Kullanıcılar artık bu geliştirmenin bir sonucu olarak BUSD ve Binance-Peg BUSD’yi TRON ağı üzerinden aktarma olanağına sahip olacak.

BNB Chain, Polygon ve Avalanche gibi diğer blok zincirleri, Binance bağımsız olarak Binance-Peg BUSD yayınlıyor. Bu tokenleri 1:1 oranında BUSD’ye sabitliyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin