Binance US, Voyager Digital’i satın almak için mahkeme onayı aldı

Binance borsasının hacmi aniden fırladı! İşte yükselişin arkasındaki sebep

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance ticaret platformundaki çok sayıda altcoinde garip ve ani bir hacim artışı, yatırımcıların çoğunun hafta sonu bir ticaret seansında bekleyeceği bir şey değildi. Ne yazık ki sağlanan hacmin kaynağı doğal değil, ancak kullanıcılar paniğe kapılmamalı.

Kasım ayında çok sayıda kullanıcı bir sorun bildirdi ve platforma vermedikleri işlemlerin oluştuğunu fark ettiler. Birisi ya da bir şey, AXS de dahil olmak üzere çeşitli varlıklarda işlem hacminde ani bir artışa neden oluyordu ve bu olayda hedef alınmamıştı.

Daha sonra Binance CEO’su CZ, sorunların borsa tarafında olmadığını doğruladı. Sorun, bir ticari API anahtarı sızıntısına bağlıydı. Teknik olarak Binance, kullanıcıların emirlerini yerine getiriyordu ve iç sistemlerinde herhangi bir sorun yaşamıyordu.

Bu durumda Binance, çekirdek sistemi normal şekilde ve herhangi bir sorunla karşılaşmadan çalışır durumda kalır. Muhtemelen, sorun başka bir API anahtarı sızıntısına bağlı. WuBlockchain’e göre anahtarlar bilgisayar korsanları tarafından çalındı ve sorun 3Commas ticaret botlarıyla ilgili.

Resmi Binance hesabı veya Changpeng Zhao’nun kendisi, kullanıcıların iddiasını ne onayladı ne de yalanladı. Ancak, sızıntının kaynağı herhangi bir güvenlik ihlaline bağlı olmayabilir. Bazen kullanıcılar API anahtarlarını düzgün bir şekilde saklayamazlar veya bunları doğru şekilde içermeyen üçüncü taraflara sağlarlar.

3Commas, yüzlerce kullanıcı tarafından bildirilen sorunları doğruladı ve üç aydan uzun süredir kullanılmayan eski anahtarların iptal edileceğini belirtti. 3Commas ayrıca bildikleri kadarıyla hiçbir güvenlik veya şifreleme mekanizması ihlali olmadığını onayladı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin