Dünyanın en büyük kripto para borsası OKEx oldu!
Dünyanın en büyük kripto para borsası OKEx oldu!

Binance Borsası’nda neler oluyor? Para çekme işlemleri geçici olarak durdu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en büyük ve en başarılı kripto para borsalarından biri olan Binance, Perşembe günü bir süre işleme kapandı ve müşteriler arasında bir panik dalgası yarattı. Twitter, Binance Borsası’nda bulunan fonların güvenliğiyle ilgili kaygılarla doluydu. Müşteriler, yavaşça bir hack söylentilerine yol açan para çekme ile ilgili sorunlar yaşıyorlardı.

Binance Borsası’nda yaşananlara CZ açıklık getirdi

Bu dedikoduları dağıtan hamle ise Binance CEO’su Changpeng Zhao’nun şu yanıtı ile geldi:

Para çekme işlemini etkileyen bir ağ/sunucu sorunu yaşıyoruz, ekibimiz en kısa sürede çözmek için çalışıyor. Sadece bir sunucu problemi ve her şey yolunda. Sabrınız için teşekkürler!

Bu tweet, atmosferi biraz sakinleştirdi. Daha sonra başka bir tweette, CZ sorunun giderildiğini ve normal hizmetin geri yüklendiğini şu sözlerle bildirdi:

Sorun şu anda düzeltildi. Para çekme işlemleri açıldı. Hizmet kesintisi için özür dileriz. Anlayışınız ve desteğiniz için teşekkür ederiz!

Kripto yatırımcıları son kalelerinin yıkılmasından korkuyor

Bu son korkular yakın geçmişte güvenlikle ilgili olayların arttığına işaret ediyor ve Japon kripto borsası Zaif’in bu ayın başında saldırıya uğramasını akıllara getiriyor. 14 Eylül’de gerçekleşen ve 17 Eylül’e kadar keşfedilmemiş olan hack, hackerın kullanıcı sıcak cüzdanlarından ve şirketin varlıklarından toplam 60 milyon ABD doları çalmasıyla sonuçlandı.

Başka bir olayda, Bitcoin Core hatası tüm kripto dünyasını sarstı. Daha sonra 22 Eylül’de, hatanın başlangıçta ortaya çıkarılandan daha kötü olduğu ve ağın haydut madencileri tarafından istismar edildiği ortaya çıktı. Ayrıca, Bitcoin ağının büyük bir kısmını çökertildiği de gelen bilgiler arasında.

Bcfocus

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin