Kripto paralar şeffaflık sorunu yaşıyor: Binance buna çözüm bulmaya çalışıyor
Kripto paralar şeffaflık sorunu yaşıyor: Binance buna çözüm bulmaya çalışıyor

Binance Borsası’na girmek Harvard’a girmekten daha zor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçtiğimiz yıla bakılacak olursa Binance her gün yeni bir token listeliyordu. Bazen günde iki tane bile kripto para ekleniyordu. Bu şekilde bakıldığında bazılarına projenin listelenmesi için Binance Borsası’na girmek ve listelenmek kolaymış gibi düşünebilir. Ancak, baş finansman görevlisi Wei Zhou ile yapılan bir röportajda, borsada listelenmek için başvuruda bulunan projelerin sadece yüzde 2 ila 3’ünü listelediklerini söyledi.

Binance Borsası’na girmek için başvuran projelerden 148 listelendi

Binance, 148 kripto para ekledi ve son 12 ayda 381 işlem çiftini başlattı. Bu, Binance’ı kolayca listelenen bir borsa yapmaz. Hatta Zhou bu iddiasını şakacı bir şekilde şöyle dile getirdi:

Harvard ve Stanford’a girmekten daha çok Binance’ye girmenin daha zor olduğunu düşünüyorum. Baktığımız zaman tokenler açısından yüzde 2’den 3’e kadar kabul oranına tekabül ediyor.

Zhou, piyasadaki düşüş eğilimine rağmen, önümüzdeki dönemde Avrupa ve Asya’da 50 yeni çalışanı işe almak istiyor. Borsa’nın şuan da 300 çalışanı bulunuyor. Zhou, konu hakkında son olarak şunları söyledi:

Şu anki hedefimiz, sadece kripto ticareti değil, aynı zamanda Blockchain endüstrisi için de ekosistemi büyütmeye devam etmek. Bir sonraki büyüme alanı, kripto borsasına ek olarak, fiat’a geçiş.

Binance 5-10 fiat paranın geçerli olacağı kripto para borsası açacak

Çarşamba günü, Binance CEO’su Changpeng Zhao, önümüzdeki yıl beş farklı kıtada (Kuzey Amerika hariç) 5-10 fiat paranın geçerli olacağı kripto para borsası açmak istediğini söyledi. Binance, ilk çeyrekte 200 milyon dolar ve 2. çeyrekte 150 milyon dolar kâr elde etti. 3. çeyrekte de yaklaşık 150 milyon dolar bir kâr bekleniyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin