Binance’den sonra başka borsalarda Bitcoin SV'yi delist ediyor
Binance’den sonra başka borsalarda Bitcoin SV'yi delist ediyor

Binance’den sonra başka borsalarda Bitcoin SV’yi delist ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ShapeShift CEO’su ve kripto girişimcisi Erik Voorhees, 333K Twitter takipçilerine, kripto borsasından Bitcoin SV’yi çıkarmaya karar verdiğini söyledi.

Bitcoin SV için zor zamanlar

Binance ve CZ’nin duygularını paylaşıyoruz” diyen Voorhees, Bitcoin SV’nin 48 saat içinde ShapeShift listesinden çıkarılacağını duyurdu.

Binance, Bitcoin SV’nin CEO Changpeng Zhao’nun önceki uyarılarını takiben borsadan çıkarılabileceğini açıklamıştı. CZ bu kararı, Bitcoin SV’in destekçisi olan Craig Wright’ın açık bir şekilde Satoshi Nakamoto olduğu iddiasını reddettiği için aldı.

Binance, Bitcoin SV’nin platformda işlem yapmak için standarda uymadığını ve 22 Nisan’da kaldırılacağını ilan etti.

Domino etkisi

Hem Binance hem de ShapeShift, önümüzdeki birkaç gün içinde Bitcoin SV’yi listeden çıkarmaya karar veren ilk borsalar olsa da, bir başka etkili borsa olan San Francisco merkezli Kraken‘de, BSV’yi çıkarmayı düşünüyor.

Kraken, Twitter’da bir ankette borsanın BSV’yi listeden çıkarması gerekip gerekmediğini soruyor. %75’lik büyük bir çoğunluk bu soruya EVET cevabını verdi. Kısaca bu gerçekleşmeyi bekleyen başka bir delist haberi.

Kripto topluluğu şimdi BSV için ‘Game Over’ olup olmadığını merak ediyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin