Binance, başarılı BNB yakımı geldi: Miktar ise oldukça yüksek!

Binance, başarılı BNB yakımı geldi: Miktar ise oldukça yüksek!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Düzenli şekilde BNB yakımı yapan Binance, bunlara bir yenisini daha ekledi. Bugün sabah saatlerinde kripto para borsası, yatırımcılarını bilgilendirdi. Yakılan miktar ise topululuğu yeterince mutlu etti.

Binance Smart Chain yeni adıyla BNB Chain, salı günü yakım ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, daha geniş bir programın parçası olarak 500 milyon doların üzerinde BNB yakımı gerçekleştirildiği belirtildi. Yakım esnasında tokenler için herhangi bir problemin ortaya çıkmadığı ekip tarafından onaylandı.

Verilerin gösterdiğine göre yakma işlemi salı sabahı 08:00 UTC civarında yapıldı. BNB yakımı 34167E903B9F662A64817266D8A6CE4FE096868DAD0B883E4F838331E280EEFF işleminde gerçekleştirildi.

BNB yakımı 500 milyon doları aştı

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, dolaşımdaki toplam BNB’yi 100 milyona düşürme hedefine emin adımlarla ilerliyor. Son yapılan işlemde piyasadan tam olarak iki milyondan fazla token dolaşımdan kaldırdı.

Diğer yandan bugün yapılan BNB yakımı ile 22. işlem başarılı şekilde gerçekleşmiş oldu. Token yakma, kripto paraların dolaşımdaki arzlarından kalıcı olarak silinmesi sürecini ifade eder. 

100 milyondan fazla BNB’nin veya toplam arzının yarısının, bir yakma işlemi yoluyla dolaşımdan çıkarılması ve sonunda yalnızca 100 milyon BNB’nin dolaşımda kalması amaçlanıyor. 

BNb yakımı ile beraber piyasada daha az token yer alacak. Bu da varlığın daha çok değer kazanmasını sağlayacak. Son olarak belirtmek gerekirse Binance’in yaptığı açıklamada, bugünkü fiyatlarla yaklaşık 620 milyon dolar değerinde 2.064 milyon BNB yakılmış oldu.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin