Ethereum işlem hacminin yüzde 14’ü Binance Smart Chain’e geçti
Ethereum işlem hacminin yüzde 14’ü Binance Smart Chain’e geçti

Binance bakıma girdi: Hack iddialarını CZ yanıtladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance, planlanmamış bir bakım sürecine girdiğini duyurdu. Futures haricinde borsanın neredeyse tüm işlevleri bugün TSİ 14 sularında duraklatıldı.

Binance hack iddialarını yalanladı

Hack spekülasyonlarını bastırmak adına Twitter üzerinden bir açıklama gerçekleştiren borsanın CEO’su Changpeng Zhao, topluluğa işlem platformundaki fonların güvende olduğunu belirtti.

CZ’nin açıklamasına göre ortaklardan birinin veri iletimi ile ilgili bir sorun yaşaması sebebiyle zorunlu bakıma gidildi.

Mayıs 2019’da en büyük kripto para birimi ticaret platformu saldırıya uğramıştı ve 41 milyon dolarlık Bitcoin (BTC) kaybetmişti.

Bu tür hatalar, görünür görünmez ele alınmazsa kötü sonuçlara sebep olabiliyor.

Borsadan yapılan açıklamada şu ifadeler yer alıyor:

Geçici sistem bakımı geçiriyoruz. Mevduat, para çekme, spot ticareti, marj ticareti, P2P ticareti, borç verme, itfa ve alt hesaplardan, marj hesaplarından, vadeli hesaplardan ve fiat cüzdanlarından varlık transferlerini askıya aldık. Vadeli işlemler bu bakımdan etkilenmeyecek.

coingape

Bitcoin golden cross sonunda görüldü: Yüzde 150 artış kapıda olabilir


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin