Önemli gelişme: Binance Avrupa'da zirveye mi ulaşıyor?
Önemli gelişme: Binance Avrupa'da zirveye mi ulaşıyor?

Önemli gelişme: Binance Avrupa’da zirveye mi ulaşıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, İspanya kripto pazarına girerek Avrupa’daki varlığını genişletti. Şirket Cuma günü yaptığı açıklamada, Binance’in yan kuruluşu Moon Tech Spain’in İspanya Merkez Bankası tarafından Sanal Varlık Hizmetleri Sağlayıcı (VASP) lisansı verildiğini söyledi. Bu, Binance CEO’su “CZ”nin Avrupa kripto pazarındaki etkisini ve liderliğini büyütme misyonunu sürdürmesine yardımcı oluyor. Binance, geçtiğimiz aylarda Fransa ve İtalya’dan da benzer bir onay almıştı.

Binance’in yan kuruluşu, İspanya’da kripto ticaret lisansı aldı

Binance’in yan kuruluşu Moon Tech Spain, 8 Temmuz’da İspanya Merkez Bankası’ndan bir Sanal Varlık Hizmetleri Sağlayıcı (VASP) lisansı aldı. Bu lisans, firmanın İspanya’da kripto varlık değişimi ve saklama hizmetleri sunmasına izin verecek. Bu, İspanya Merkez Bankası’nın kara para aklama ve terörle mücadele finansmanı (AML/CTF) kurallarına uygundur.

Binance CEO’su “CZ”, ekibin son derece uyumluluğa odaklandığını ve müşterilere karşı güvenli ve şeffaf olmak için AMLD 5 ve 6 uyumlu araçları ve politikaları tanıttığını iddia ediyor. Düzenlemelerin dünya çapında kripto kabulünü artırmaya yardımcı olduğuna inanıyor.

Ayrıca şirket, kripto hizmetlerini daha erişilebilir hale getirerek İspanya ekibini genişletmeye çalışacak.

Binance İspanya Pazarlama Lideri Quim Giralt şunları söyledi:

“Bu kaydı takiben, hizmetlerimizi herkes için daha erişilebilir hale getirmek için İspanya’daki ekibimizi ve operasyonlarımızı önemli ölçüde genişleteceğiz. Önümüzdeki yıllarda İspanyolca konuşulan pazara hizmet etmek ve yerel kripto ekosisteminin büyümesine yardımcı olmak için yerel yetenekleri işe alacağız.”

Binance Avrupa’daki varlığını genişletiyor

Kripto borsası Binance, yakın zamanda Fransa ve İtalya’da lisans alarak Avrupa’daki varlığını genişletti. Kripto borsasının AML ve CTF kurallarına uyma taahhüdünü gösterir.

İspanya Merkez Bankası, VASP’ler için AML ve CTF kurallarına ve elektronik cüzdanlar için saklama hizmetlerine uyumu kontrol eder ve sağlar. Aslında VASP lisansı, Binance’in bölgedeki rakiplerine karşı avantaj elde etmesine yardımcı olacak.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin