featured

Binance altcoin vadeli işlemlerini listelediğini duyurdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto borsası Binance ait vadeli işlem platformu olarak bilinen Binance Futures, vadeli işlemlerde 20 kat kaldıraçlı getiri sağlayacak olan RAD altcoinini listeleyeceğini açıkladı. Açık protokoller üzerine kurulu olan RAD, yeni Binance coin listesi en erken 10 Mayıs 2023 saat 15.00’te eklenecek. Coin işleme belirtilen saate başlayacak ve 20 kata kadar kaldıraçla satışa sunulacak.

Binance Radicle (RAD) vadeli işlem listeleri

Yapılan açıklamaya göre Binance borsası, piyasa koşullarına bağlı olarak bazı dönemlerde RAD USDT Daimi sözleşmesinin özelliklerini değiştirebilir. Bu özellikler arasında işlem büyüklüğü, maksimum kaldıraç, başlangıç marjı ve bakım marjı gereksinimleri bulunuyor.

RAD, geliştiricilerin eşler arası (P2P) merkezi olmayan bir şekilde iş birliği yapmalarını sağlayan açık kaynaklı bir protokoldür. GitHub ve GitLab gibi merkezi kodlama iş birliği platformlarına benzer şekilde, geliştiriciler kod yazmak ve DAPP’LER oluşturmak için bu platform üzerinden iş birliği yapabilir. Bunun için Radicle Link adlı iş birliği yapan eşler arası yazılım çoğaltma protokolü kullanılır.

 

 

Bu şekilde Binance Futures, RAD için kalıcı bir sözleşme sunarak yatırımcılara kripto para portföylerini yönetmeleri ve kripto para piyasalarına erişmeleri için daha fazla seçenek sunmayı hedefliyor. Binance coindeki kalıcı sözleşmeler, yatırımcıların dayanak varlığına sahip olmadan o varlığın gelecekteki fiyat hareketleri üzerinde işlem yapmalarını sağlayan bir türev sözleşme görevi görüyor. Bu sözleşmelerin son kullanma tarihlerinin olmaması ve günlük olarak kapalı olması nedeniyle tipik kullanılan geleneksel vadeli işlem sözleşmelerinden fark taşıyor. Bu durum Binance borsasındaki yatırımcıların pozisyonlarını istedikleri kadar ellerinde tutmalarını sağlayacak.

Binance Futures, yatırımcılara kripto para birimi risklerini yönetmeleri ve piyasa oynaklığından yararlanmaları için esnek bir yol sunuyor. Bu kalıcı sözleşmeler sayesinde yatırım hareketlerinin esneklik kazanması bekleniyor. Bununla birlikte, tasfiyeden kaçınmak için Binance coin kripto para yatırımcılarının ilgili riskleri anlamaları ve pozisyonlarını dikkatli bir şekilde yönetmeleri gerekir.

en.bitcoinsistemi


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin