Binance ağında devrimsel güncelleme
Binance ağında devrimsel güncelleme

Binance ağında devrimsel güncelleme

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Önde gelen kripto borsası Binance, akıllı sözleşmeleri destekleyen özel bir blok zinciri başlatacak.

Cuma günü duyurulan ve Binance Smart Chain olarak adlandırılan yeni blok zinciri, mevcut Binance Chain ile paralel olarak çalışacak.

Binance çift Blockchain ile daha yüksek güvenlik sağlayacak

Yeni blok zincirinin kullanıcılara ve geliştiricilere güvenlik ve emniyet sağladığını belirten borsa, EVM uyumlu ve mevcut tüm Ethereum takımlarını destekleyeceğini ve yüksek performanslı dApp’lerin zincirler arası iletişime ve ölçeklendirilmesine izin vereceğini bildirdi:

Bu yenilikçi çözüm, Ethereum Sanal Makinesinin (EVM) birlikte çalışabilirliğini ve programlanabilirliğini Binance Chain’e getiriyor.

Blockchain, PoSA (Proof of Staked Authority) konsensüsüne dayanacak ve işlemler 21 doğrulayıcı tarafından doğrulanacak.

Böylece merkezsiz kripto para borsası Binance DEX, daha yüksek likidite sağlayan Binance Chain ve Binance Smart Chain isimli iki blok zincir üzerinde çalışacak ve Binance Coin (BNB) hem akıllı sözleşme yürütme gazı hem de staking için token olarak hizmet edecek.

Blockchain sadece borsa tarafından değil, Binance Chain Development Community (BCDC) tarafından da korunacak.

BCDC tarafından yapılan açıklama şöyle:

Bu çift zincirli mimari, kullanıcıların bir taraftan hızlı ticaretten (Binance Chain) faydalanmaları ve diğer taraftan akıllı sözleşmelerle (Binance Smart Chain) merkezsiz uygulamalarını oluşturmaları için ideal olacak. BNB sahipleri ise ayrıca Binance Smart Chain’in geliştirilmesini destekleyebilir ve ödüller kazanabilir. Uzun vadede, dijital varlıklar için altyapımızı güçlendirmek ve topluluğa dijital varlık oluşturma, dolaşım ve değişim için en iyi platformları sunmak adına Blockchain topluluğu ile yakın çalışmaya devam etmeyi umuyoruz.

financemagnates


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin