Binance ABD'den dikkat çeken hamle! Rakiplerini geride bıraktı
Binance ABD'den dikkat çeken hamle! Rakiplerini geride bıraktı

Binance ABD’den dikkat çeken hamle! Rakiplerini geride bıraktı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Amerikan kripto para borsası Binance US, artık ABD doları ile Bitcoin alıp satmak için ücret almayacağını açıkladı. Bu, en iyi üç stabil coin için Bitcoin komisyon ücretlerinin kaldırılmasını içerir: USDT, USDC ve BUSD. Bu tür sabit paralar, USD rezervleri veya diğer yüksek likiditeye sahip finansal araçlar kullanılarak ABD dolarına sabitlenir.

Binance US CEO’su Brian Shroder bir şirket açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Başlangıçtan beri gerçekten düşük komisyon oranlarımızla biliniyoruz. Sıfır komisyonlu alım satımla kriptoya erişimi artırmayı amaçlıyoruz. Bu uygulama, kullanıcı güvenini olumlu etkileyerek bize yeni kullanıcılar kazandıracak.”

Bu, Binance US’u birden fazla Bitcoin alım satım çiftinde komisyon ücretlerini kaldıran ilk Amerikan kripto borsası yapıyor. Birincil iş modeli bu tür masraflara bağlı olan bir şirket için, etkili ancak mantıksız bir karar olabilir.

Bu, borsanın son zamanlardaki ilk alışılmadık hareketi değil. Mevcut kripto ayı piyasasına rağmen Binance, muhtemelen Coinbase gibi rakiplerini geride bırakmak amacıyla 2.000’den fazla iş ilanı duyurdu.

Binance ABD’den sıfır komisyon hamlesi!

Binance CEO’su Changpeng Zhao, boğa piyasası sırasında ABD reklam spotlarını sonlandırmayı seçtikten sonra bir “savaş sandığı” oluşturduğunu iddia ediyor. Gerçekten de Binance dünya çapındaki en büyük kripto borsası olsa da, Coinbase ABD’deki popülerliğini geride bıraktı. Bununla birlikte, Bitcoin alım satım ücretlerini kaldırmak gibi cesur bir hareket daha fazla yatırımcı çekebilir.

Bir Bitcoin ödeme uygulaması olan Strike, Bitcoin alımlarındaki komisyonları %0,3’e düşürerek geçen yıl Binance’e benzer bir yaklaşım benimsedi. CEO Jack Mallers, 2021 röportajında bunun neden şirketinin en iyi uzun vadeli yaklaşımı olduğuna inandığını açıkladı.

Mallers, gelecekteki rakiplerin daha düşük ücretler talep edeceğini savunarak, “Bu dibe doğru bir yarış” dedi. “Bunu hisse senedi piyasasında gördünüz. Şimdi, hisse senedi ticareti yapmak ücretsiz. Bunun adı Robinhood.”

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin