Popüler kripto para borsası Binanace Latin Amerika platformunu duyurdu
Popüler kripto para borsası Binanace Latin Amerika platformunu duyurdu

Binance 8 saat kapalı: Yeni güncelleme ile beklenen “OCO” özelliği geliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance, 2019/08/15 05.00 TSİ tarihinden itibaren programlanmış bir sistem güncellemesi gerçekleştirecek. Yükseltmenin yaklaşık 6 ila 8 saat arasında sürmesi bekleniyor.

Binance 3 yeni özellik ekleyecek

Önde gelen kripto para borsası Binance, yeni özellikler için sistem güncellemesi yapacağını duyurdu. Bu yükseltme ile trader’ların en çok istediği özellik de gelmiş olacak.

OCO emri, kullanıcıların bir emir gerçekleştirilirse diğerinin otomatik olarak iptal edileceği iki emir oluşturmasına izin verir. Bu, çok spesifik ticaret yapan kişiler veya en deneyimli ve sofistike yatırımcılar için çok faydalı olacak.

Bu yükseltmedeki ana gelişmeler şunlar:

  • Eşleşen Motor, API ve WebSocket performans optimizasyonları.
  • Yeni sipariş türü: OCO (Sipariş İptali Sipariş), API aracılığıyla kullanılabilir.
  • Rest API’dan (GET api / v1 / deep) temin edilebilen 5.000 ve 10.000 sipariş defteri seviyesi.

Binance, yükseltme dönemi boyunca mevduat, para çekme ve alım satımı askıya alacak. Yükseltme başlamadan önce tamamlanmayan para yatırma, yükseltme tamamlandıktan sonra işleme koyulacak.

Yükseltme işlemi tamamlandıktan sonra, başka bir duyuru daha yapılacağı açıklandı. Borsa kullanıcılara siparişleri iptal etme, para yatırma işlemlerini çekme, para çekme işlemlerini yapma ve işlemlere devam etmeden önce hesapla ilgili tüm diğer işlevleri kullanma konusunda 30 dakikalık bir ön pencere sunacak.

Marj pozisyonu açık olan kullanıcıların, yükseltme sırasında oluşabilecek fiyat dalgalanmalarını hafifletmek için yükseltme başlamadan önce teminat bakiyelerini yeniden değerlendirmeleri öneriliyor.

Binance

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin