Binance 1,65 milyon adet Binance Coin (BNB)  yaktı!
Binance 1,65 milyon adet Binance Coin (BNB)  yaktı!

Binance 17 milyon dolar değerinde Binance Coin (BNB) yaktı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İşlem hacmiyle dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance, yılın her çeyreğinin ilk ayının 15’inde belirli bir miktar Binance Coin (BNB) yakıyor. Binance bugün, bu çeyrek için yaklaşık 17 milyon dolar karşılığı 1,65 milyon adet Binance Coin yaktıklarını açıkladı.

https://twitter.com/binance/status/1052445856807424000

Binance 1,65 milyon adet Binance Coin (BNB)  yaktı!

Binance, bugün Binance Coin yakımıyla ilgili detayları resmi internet sitesinde paylaştı. Binance konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

White paper’ımıza göre, bu çeyrek 17 milyon dolar karşılığı 1,65 milyon adet Binance Coin yakma işlemimizi tamamladık.

Borsa Binance Coin yakarak kripto paranın arzını azaltıyor ve dolaşımdaki BNB’leri azaltarak BNB’nin değerinin artması sağlıyor. Yazım sırasında dolaşımda yaklaşık 143 milyon BNB bulunuyor.

Kripto paralar neden yakılıyor?

Kripto para birimi yakma toplam tedarikten tokenleri kaldırmak anlamına gelir. Platformlar dolaşımdaki kripto para sayısını azaltmak için para yakarlar. Kripto para yakımı, genellikle destekleyicileri kripto paraları uzun vadede tutmaya teşvik etmek için kullanılır. Çünkü daha düşük bir kripto para arzı değerin artması anlamına gelir. Aynı zamanda bu uygulama ICO’nun ardından satılmayan kripto paraları da yok etmek için kullanılıyor. Paralar, belirttiği gibi belirsiz olarak yanıyor, aslında kripto paranın değerini artırıyor.  Arzdaki düşüş ise fiyatın artmasını sağlıyor. Bu süreç aynı zamanda yatırımcıları kripto paraları toplamaya teşvik ediyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin