featured

Billium müşterilerine yakında yeni bir kopya alım satım yetenekleri sunacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – BAE (Birleşik Arap Emirlikleri), kripto para birimleri ve blok zinciri geliştirme konusunda uluslararası bir merkez haline gelmeye devam ediyor. Ülke bu yılın Mart ayında dünyanın her yerinden 100’den fazla farklı Blockchain ve kripto şirketinin yer aldığı bir etkinlik olan ‘Crypto Expo Dubai‘ye ev sahipliği yapmıştı. 

BAE’nin kripto ve blok zinciri endüstrisinde bu kadar popüler hale gelmesiyle birlikte, orada yeni girişimlerin ortaya çıkması daha mantıklı. Bu da tam olarak yeni bir kripto para birimi platformu olan Billium’un kurulması için kaçınılmaz oldu.

Yeni kopya ticareti özelliği

Kripto endüstrisinde, kopya alım satım araçları hala nispeten yeni bir kavram. Temel olarak, kopya alım satım araçları, kullanıcıların gelişmiş ve deneyimli bir yatırımcının pozisyonlarını taklit etmelerini sağlıyor. 

Yeni bir trader, pozisyonlar ‘kopyalanırken’ gelişmiş traderların yapacağı tüm farklı ticaret pozisyonlarından potansiyel olarak yararlanabilir. Bu, o zamandan beri, kendi başlarına karlı yatırımlar yapmak için zamana, bilgiye, sabra veya beceriye sahip olmayan birçok tüccar için yaygın bir yöntem haline geldi.

Bu yüzden Billium, kripto borsasının bir parçası olarak yepyeni bir kopya alım satım özelliğini tanıttı. Yeni hizmet, temelde, ilgili herkese fayda sağlamayı amaçlıyor. Öncelikle yeni yatırımcılara yardım etmeye odaklanan bir ürün teklifidir. 

Şu anda platform hala ‘Beta’ testinde. Ancak tüm çalışmalar bittiğinde, kullanıcılar Billium tarafından sağlanan ve yukarıda belirtilen kopya alım satım işlevini de içeren tüm farklı hizmetlerden ve özelliklerden yararlanabilecekler.

Billium’u bu kadar özel yapan nedir?

Billium, yeni kopya ticareti özelliği sayesinde BAE merkezli dijital ticarette ön planda olmayı hedefliyor. Tamamen aktif hale geldikten sonra, yeni hizmet platformun etkisini sadece Birleşik Arap Emirlikleri’nde değil, ülke sınırlarının ötesinde de güçlendirmeye yardımcı olacak.

Hem marj hem de spot ticaret ürünleri sağlamanın yanı sıra, Billium’un yeni kripto para birimi platformu, bireysel deneyim seviyesi ve beceri seti ne olursa olsun her türlü yatırımcı arasında bir köprü görevi görecek. Ayrıca, Billium hala aktif geliştirme aşamasındayken, platformun yerel tokeni olan BILT’nin yukarıda belirtilen kopya alım satım hizmetinin yanında önceliklendirildiği açıkladı.

Billium, iOS ve Android cihazlarla uyumlu olmasının yanı sıra BTC, ETH, USDT ve daha fazlası gibi popüler kripto para birimleri için alım satım yetenekleri sunuyor.

Billium’un ana özellikleri arasında ayrıca kopya alım satım özellikleri, bir likidite toplayıcı, alım satım robotları için geliştirilmiş API, gelişmiş algoritmalar, güvenilir güvenlik özellikleri ve emir yürütme, çok sıvı bir emir defteri, kullanımı kolay bir arayüz, yüksek frekanslı ölçeklendirme ve ticaret teknikleri ve daha fazlası bulunuyor. 

Gelecekte, Billium BILT’yi piyasaya sürmeye, şirketin ana bölgelerinden Türkiye ve Rusya’da 100.000 kullanıcı edinmeye hedefliyor. Nihayetinde ise orada faaliyet göstermek için lisans aldıktan sonra Avrupa’da ofis açacak.

Billium Hakkında

Dubai merkezli Billium, bu alandaki diğer pek çok proje gibi, Web 3.0’a geçişte kendi rolünü oynamak isteyen bir kripto ticaret platformudur. Billium, tamamen düzenlemeye tabi olmanın yanı sıra, güvenliği artırmak ve platformun tüccarlarına böyle öngörülemeyen ve değişken bir sektörde çok ihtiyaç duyulan güvenliği sağlamak için Telegram tabanlı iki faktörlü kimlik doğrulamanın yanı sıra izlenemez bir kod sunuyor.

Billium ayrıca yatırımcılara daha fazla yardımcı olmak için faydalı ticaret araçlarına, öğreticilere, ustalık sınıflarına ve kılavuzlara sahip. Platforma ayrıca İngilizce, İspanyolca, Japonca ve Rusça gibi birçok farklı dilde erişilebilir. Son olarak, platform ayrıca operasyonel ve bot asistanı teknik desteğinin yanı sıra para iade garantisi de sunuyor.

Ek bilgi için resmi web sitesine ve Twitter, Facebook ve Telegram kanallarına göz atabilirsiniz.


(Sponsorlu makale) Sorumluluk reddi: Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir. Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel kripto para haberlerini Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin