Bilim dergisi Bitcoin abonelikte 0.01 BTC alacak
Bilim dergisi Bitcoin abonelikte 0.01 BTC alacak

Bilim dergisi Bitcoin ile abonelik başlattı: Üstelik Bitcoin yükselirse para iadesi yapılacak!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Çin’in teknoloji endüstrisini kapsayan en eski medya yayını olan Sci-Tech Report (BSTR), önümüzdeki yıl için abonelik ücretlerini, Bitcoin (BTC) ile kabul edeceğini duyurdu. Çin yasaklarına rağmen Bilim dergisi Bitcoin ödemelerini kabul etme konusunda kararlı.

Bilim dergisi Bitcoin ile abonelikte 0,01 BTC alacak

Çin hükumet baskısı sonucu, kripto  para borsaları ve ICO  haberleri basında yasaklandı. BSTR, yaptığı bu yenilik ile Blockchain ve kripto para kullanımını teşvik etmek istediğini belirtiyor. BSTR’ye abone almanın maliyeti 0,01 BTC (450 yuan veya 65 dolar civarı) olacak.

Aynı zamanda, kripto para birimine sahip olmak ve yatırım yapmak resmi olarak yasa dışı değil. Sosyal medyada BSTR hareketi ile ilgili sorulara yanıt veren Çinli kripto haber yorumcusu cnLedger, Bitcoin aboneliği sunarak yayın yasağını ihlal etmediğini şu sözlerle açıklıyor:

Kriptoya almak ve yatırım yapmak yasaklanmadı. Aksi durum olsaydı, Bitmain CEO Jihan Wu ve Huobi CEO’su Leon Li, para cezasına çarptırılıp yakalanan ilk kişiler olurdu.

Ayrıca BSTR, Bitcoin fiyatının artması halinde fazla olan kısmın hesaplanıp iade edileceğini de belirtti.

Cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin