featured
Beyaz Sarayda Bitcoin

Beyaz Sarayda Bitcoin soruları

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Beyaz Sarayda yapılan geleneksel basın toplantısında Başkanın Basın Sekreteri, Beyaz Saray’ın kripto para birimlerini izlediğini açıkça belirtti. Basın, Beyaz Sarayda Bitcoin soruları sordu.

Basın toplantısında Başkan Trump’ın Twitter yayınları ve Basın Sekreterinin açıklamaları ile konuya geniş yer verilirken, muhabirlerin Beyaz Sarayda Bitcoin soruları sormaları üzerine konu gündeme geldi.

Basın Sekreteri’nin açıklamasına göre Ülke Güvenliği toplantısında konu ele alındı ve özel bir açıklama yapılmadığı halde Başkanlığın mevcut durumun farkında olduğu ve izlediği açıkça görülüyordu.

Muhabirin:

“Başkan bunu hiç takip etmiyor mu? Bitcoin, özellikle de içindeki büyük patlama? Üzerinde bir fikriniz var mı? İdare hissediyor mu yoksa yönetim bunun şimdi hükümet tarafından düzenlenmesi gereken bir şey olduğunu mu düşünüyor? 

Sorusu üzerine MS. SANDERS:

Bunun bizim ekibimiz tarafından izlenen bir şey olduğunu biliyorum. Üzerindeki özel brifingler ve duyurular açısından, şu anda sizinle paylaşabileceğim bir şey yok, ancak sizinle tekrar görüşmekten memnuniyet duyarız … Bakın, bu Tom Bossert’in Anavatan güvenlik ekibi, Başkan’ın danışmanı, bu hafta başlarında toplantıya açtı. Onun gözetim altında tuttuğu bir şey olduğunu biliyorum. Ve üzerinde başka bir şey olduğunda sizi haberdar edeceğiz. “

Soru ve cevap, Bitcoin’in ulusal bir farkındalık noktası haline geldiğini ortaya koyuyor  . Açık bir bildiri yapılmamışken, Bitcoin alımının artması ve yükselen fiyatlar, kripto para birimlerini Amerikan zihninin ön planına getirdi.

cointelegraph

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin