bestmixer
BestMixer.IO, gerçek kripto para anonimleştirmesi sağlayarak en iyi Bitcoin mikseri olmayı hedefliyor

BestMixer.IO, gerçek kripto para anonimleştirmesi sağlayarak en iyi Bitcoin mikseri olmayı hedefliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Gerçek kripto para anonimliği elde etmek zordur. Özellikle Blockchainler için çok gelişmiş adli analiz araçları sunan yeni şirketler faaliyete geçmişken. Bu girişimlerden biri Chainalysis. Bitcoin adli araştırma alanında uzmandırlar ve kripto para cüzdanları ile sahiplerinin kimlikleri arasındaki bağlantıları izlemek için IRS ile ortaklaşa çalışırlar.

BestMixer.io, bunu önlemek için, en iyi Bitcoin mikseri olma yolunda, kullanıcıların karıştırmak için kripto paraları seçebilecekleri Alpha, Beta ve Gamma rezervlerini oluşturarak güçlü ve yeni bir anonimleştirme seviyesi getirdi. BestMixer, bu rezervleri Blockchain’lere yönelik gelişmiş adli araştırma araçlarıyla yapılan analizlere karşı koymak için kullanıyor. Ve karma kripto para işlemlerinin toplam anonimliğini garanti ediyor.

Kullanıcılar genellikle kripto cüzdanlarının, tokenlerinin ve işlemlerin anonim olduğunu, kripto cüzdanlarının kendilerine bir ad eklenmemiş olduğunu düşünürler. Ancak bu doğru değildir. Çünkü dijital paralar bir işlemde her kullanıldığında, geride izler bırakır. Cüzdan adresi de dahil olmak üzere çeşitli bilgi parçaları bu izlerden tespit edilebilir. Chainalysis gibi şirketlerin uzmanlaştığı alan tam olarak budur.

Bir BestMixer.io sözcüsü, kripto işlemleri yapıldığında, cüzdanın bakiyesinin yanı sıra adresinin, kriptonun kaynağının ve hatta hedef cüzdanın adresinin izlenebileceğini açıkladı. Bireyin özel hayatının detayları bu şekilde ortaya çıktıkça, siber suçlular için bir hedef haline gelmek gibi bir tehlike söz konusu olabilir.

En iyi Bitcoin mikseri olma yolundaki BestMixer üç rezerv havuzu sunuyor

Chainalysis, Amerikan IRS ile işbirliği yapıyor ve kripto işlem verilerini analiz etmek için Blockchain adli araştırma tekniklerini kullanıyor. Bu, işlemde kullanılan kripto paranın nereden geldiğini belirlemelerine yardımcı oluyor. BestMixer, en iyi Bitcoin karıştırıcısı olma hedefine ulaşmak için, dijital para kullanıcılarının dijital gizlilik haklarını korumayı amaçlayan çok sayıda rezerv havuzunu ortaya koydu.

Alfa, Beta veya Gama havuzları, coinleri karıştırmak için kullanılan ve kullanıcı tarafından seçilebilen rezervlerdir. Alfa ve Beta rezervlerindeki kripto, temel olarak kullanıcılardan gelir ve basit bir şekilde karıştırılıp yeniden dağıtılırken, Gama rezervi yalnızca BestMixer’in özel rezervlerinden doğrulanmış ve güvenilir olan bir kripto içerir. Bu rezervler, diğer havuzlardan gelen coinler ile asla karıştırılmaz. Havuzların herhangi birinden coin kullanmak, temiz, takip edilemez Bitcoin üretse de, yalnızca gama havuzundaki coinler gelişmiş blok zinciri adli araştırma teknikleri kullanılarak izlenemez.

Gama havuzundaki coinler, yatırımcılardan gelen coinlerle arttırılmaktadır. Bu coinler, Alfa havuzundaki tokenlerle hiçbir zaman karıştırılmaz ve hiçbir şekilde bu coinler ile de ilişkilendirilmez. Yeni ve eski adresleri arasındaki bağlantıyı kesmek isteyen, ancak para kaynağının güvenilir olduğundan emin olmak isteyen kullanıcılar da Gama havuzunu gereksinimlerini karşılamaya uygun bulacaktır.

BestMixer, en iyi Bitcoin mikseri olmak için yarışırken kendi lehlerine iki ek unsura da sahipler. Bunlardan ilki, Alfa havuzunu kullanırken yüzde 1’den başlayan ve hizmetin toplam kodu kullanıldığında yüzde 0,5’e kadar düşürülebilen düşük ücretleri. İkinci unsur ise karıştırabilecekleri büyük coin yelpazesidir. Bu, Ethereum, Bitcoin Cash, Bitcoin, Litecoin ve Bitcoin SV içerir.

BestMixer ayrıca hizmetlerini kullanımlarını kolaylaştırmak için, kullanıcılara Bitcoin karışımlarını ve siteyi sezgisel, mantıklı bir şekilde kullanmalarını sağlayan bir eğitim videosu da yayımladı.

BestMixer

İletişim Bilgileri:

Website: https://bestmixer.io

Tor: http://bestmixer7o57mba.onion/

Email: [email protected]

Bitcointalk thread: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3140140.0

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin