Bermuda, kripto startup’ları için cazip bir ada ülkesi olarak öne çıkıyor
Bermuda, kripto startup’ları için cazip bir ada ülkesi olarak öne çıkıyor

Bermuda, kripto faaliyetinin merkezi haline gelebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bermuda, kripto startup’ları için cazip bir hedef haline gelen bir başka ada ülkesi olarak Malta, Cebelitarık ve Singapur’a katılıyor.

Bermuda, kripto startup’ları için cazip bir ada ülkesi olarak öne çıkıyor

2017 yılında Bermuda, özellikle kripto startup’larını ülkeye çekmek için düzenleme ortamını geliştirmek adına bir görev gücü oluşturdu. O zamandan beri, bir düzenleme çerçevesi ve hatta Fintech çalışmalarına özel olarak hitap eden yeni bir bankacılık kurumu bile oluşturdu. Bunlar, Birleşik Krallık’taki bankacılık kurumları ile olan iletişim de dahil olmak üzere ekonomik özgürlüğün yanı sıra finansal güvencenin birleşiminden ötürü, ülkeyi finans ve bankacılık sektörleri için cazip bir hedef haline getiriyor.

Ayrıca ada ülkesi, FinTech’e özel destek veriyor. Ülke, birçok yönden kripto para sektörünü çekmek için tasarlanmış bir ada. Ada ülkesi aynı zamanda bir offshore bankacılık merkezi olarak da biliniyor. Şimdi ülke FinTech alanında aktif olarak yer alıyor. Bu nedenle kripto startup’larının bir sonraki durağı olan Bermuda, giderek artan bir şekilde kripto faaliyetinin merkezi haline gelebilir.

Venturebeat

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin