Herkesin sırt çevirdiği XRP'ye popüler kripto platformundan tam destek!
Herkesin sırt çevirdiği XRP'ye popüler kripto platformundan tam destek!

Benzersiz bir arbitraj fırsatı: XRP Gatehub’da 0,39 dolardan el değiştiriyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto paralar kripto para borsaları arasında devamlı surette farklı fiyatlardan el değiştiriyor. Bununla birlikte, bazen farklılık o kadar büyük oluyor ki bu durum dikkatlerden kaçmıyor. Bugün ise Gatehub borsasında XRP fiyatında piyasa ortalama rakamlarına göre oldukça büyük bir fark olduğu görüldü. Yazım esnasında Gatehub’da büyük bir satış mumu olması ve XRP’nin 30 sente kadar düştükten sonra 39 sent civarında el değiştirdiğine şahit olduk.

Bu durum, bir yatırımcının bu fiyat seviyesinde büyük bir satış emri girmesi ve fiyatın arz talebe göre bu seviyeye düşmesi anlamına gelebilir. Aşağıdaki XRP grafiğinde fiyat hareketleri net bir şekilde görülebilir.

Fiyat manipülasyonu, kriptoda yeni bir şey olmakla birlikte, piyasada Gatehub güvenilir bir borsa olarak bilinir. Hem kripto hem de kıymetli madenler gibi geniş bir varlık portföyüne sahip borsa,  yatırımcıların doğrudan Ripple ağında kripto ticareti yapmalarına olanak tanır. Bu nedenle, bu arbitrajın oluşmasındaki en büyük ihtimal, tek seferde çok büyük miktarda XRP satışı olmasından dolayı fiyatın önemli ölçüde düşmesi olarak görülüyor. Manipüle edilmiş bir hareket olması ihtimali ise düşük görünüyor.

Gatehub’daki düşük fiyatın XRP’ye olası etkileri

Gatehub’daki XRP için büyük satış emri, muhtemelen endişelenecek bir durum değil. Çünkü Gatehub diğer kripto borsalarına göre nispeten küçük bir platform ve son 24 saatteki hacimleri göz önünde bulundurulursa XRP’nin fiyatında önemli bir etki oluşturacak büyüklükte olmadığı görülecektir.

XRP’nin Gatehub’daki işlemlerinin yüzde 77’si ABD dolarına karşı ve bu hacim yaklaşık olarak 1.7 milyon dolara denk geliyor. Miktar, son 24 saatteki toplam XRP hacimleriyle (+648 milyon dolar) kıyaslandığında göz ardı edilebilir bir rakam. Bu yüzden XRP’nin fiyatı üzerinde olumsuz bir etkinin bulunma ihtimalinin düşük olduğu anlamına gelir.

Ayrıca, XRP için oluşan fiyat seviyesi borsalar arasındaki arbitrajı takip eden traderlerin fiyatı artırmaları için büyük bir fırsat. Gatehub ve diğer borsalar arasındaki fiyat farkı, traderlerin XRP’yi bu borsada satın alarak ve diğer borsalardaki piyasa fiyatından satış yapmak suretiyle büyük bir avantaj yakalaması açısında büyük bir şans olarak ortaya çıkıyor.

cryptorecorder

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin