featured

Dünün yıldızlarından biri olan BEL, büyük bir düzeltme hareketi gerçekleştirebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında geçtiğimiz gün %165 oranında bir yükseliş yaşayan BEL, 7 Haziran’da fiyatını iki katından fazla artırdı. Ancak, bu yükselişinin ardından büyük bir düzeltme hareketi başlattı.

BEL, 8 Nisan 2021’de tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 5,84 dolara ulaştığından beri azalan bir direnç çizgisinin altına düşüyordu. Aşağı yönlü hareket sonucunda fiyat, 12 Mayıs 2022’de 0,214 dolara kadar düştü.

Fiyat, bu büyük düşüşten beri yukarı doğru hareket ediyor ve 29 Mayıs’ta düşen çizgiden çıkmayı başardı. Bu çıkıştan önce, düşüş hattı 417 gün boyunca geçerliydi.

BEL, 7 Haziran tarihinde 2,35 dolara kadar yükseldi. Bu yüksek seviyenin ardından bir reddedilme geldi ve grafikte uzun kırmızı mum oluştu.

Yukarı hareket devam ederse, bir sonraki en yakın direnç alanı, 0,5 Fib geri çekilme direnç seviyesi tarafından oluşturulan 3,05 dolar seviyesi olacaktır.

BEL grafik

Kısa süreli çıkış

Kripto para yatırımcısı @hazelnutiscool, bir fincan ve kulp modeli sonucunda bir kopuş yaşanmasının ardından neredeyse %100’lük bir artış gösteren BEL grafiğini tweetledi.

Harekete daha yakından bakıldığında 7 Haziran’da BEL, simetrik bir üçgenden çıktıktan sonra artış hızının büyük ölçüde arttığını gösteriyor.

Koparmadan kaynaklanan artış muazzam olsa da, uzun mum ve RSI’da gelişen düşüş eğilimi nedeniyle çok da uzun sürmedi.

BEL dalga sayısı analizi

Genellikle dördüncü dalga olan üçgenin varlığı nedeniyle, fiyatın beş dalga yukarı hareketini tamamlaması muhtemeldir.

Eğer bu gerçekleşirse, önemli bir düzeltme gelecek. Altcoin için ana destek noktası, 0,5 ile 0,618 Fib geri çekilme destek noktaları tarafından oluşturulan 1,05 dolar ile 1,29 dolar seviyeleri arasındadır.

BeinCrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin