Ethereum neden bağımsız bir ralli başlatabilir?
Ethereum neden bağımsız bir ralli başlatabilir?

Beklentinin yüksek olduğu popüler altcoin’de yön nereye doğru evrilecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum, ABD doları karşısında 1.300 doların üzerine doğru yeni bir artış başlattı. ETH fiyatı olumlu işaretler gösteriyor ve muhtemelen 1.400 dolar ve 1.500 dolara doğru yükselmeye devam edecek.

ETH fiyatı, ABD doları karşısında 1.250 dolarlık direnç seviyesinin üzerinde yükseliş ivmesi kazanıyor.

Fiyatın 1.380 dolara yakın engellerle karşılaşması muhtemel. Ancak 100 basit hareketli ortalamanın çok üstünde yer alıyor.

4 saatlik ETH / USD paritesi grafiğinde 1.265 dolara yakın dirençle büyük bir düşüş eğilimi çizgisinin üzerinde bir kırılma oldu.

Paritenin önümüzdeki seanslarda 1.400 dolar ve 1.500 dolara yükselmesi muhtemel.

Ethereum fiyatında artış bekleniyor

Geçtiğimiz hafta, Ethereum, ABD Doları karşısında 1.200 dolar altına doğru yeni bir düşüşle karşılaştı. ETH fiyatı 1.100 doların altına bile düştü, ancak 1.000 doların üzerinde sabit kaldı.

Fiyat yeni bir artışa başlamadan önce 1.042 dolar civarında bir düşük oluştu. 1.200 doların üzerinde güçlü bir kapanış söz konusu oldu.

Ethereum

Ethereum fiyatı şimdi 1.345 dolarlık direnç bölgesine yaklaşıyor.

1.345 dolar seviyesinin üzerinde net bir kırılma, 1.400 dolarlık direnç bölgesinin üzerinde yeni bir artış için kapıları açabilir. Belirtilen durumda, fiyat 1.500 dolar seviyesine yükselmeye devam edebilir. Bir sonraki büyük direnç 1.530 dolar seviyesinin yakınında yer alıyor.

Ethereum 1.345 dolar ve 1.380 dolar direnç seviyelerini temizleyemezse, aşağı yönlü bir düzeltmeye başlayabilir. Olumsuz taraftaki ilk kilit destek 1.240 dolar seviyesine yakın.

Ana destek, 1.180 dolar seviyesinin  ve 100 basit hareketli ortalamanın yakınında oluşuyor. Daha fazla kayıp, Ethereum fiyatını 1.080 dolarlık destek bölgesine yönlendirebilir.

Teknik göstergeler

4 saatlik MACD – ETH / USD için MACD şimdi yükseliş bölgesinde ivme kazanıyor.

4 saat RSI – ETH / USD için RSI 50 seviyesinin oldukça üzerinde yer alıyor.

Destek Seviyesi – 1.240 dolar.

Direnç Seviyesi: 1.380 dolar.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin