featured

Beklenen lansman BNB varlığını uçurabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para borsalarında en iyi konumlardan birine sahip olan Binance, token tarafında da oldukça güçlü. Borsa tokenlarına baktığımızda lider olan BNB, genel sıralamada da oldukça iyi. Geçtiğimiz yıllara baktığımızda 1 dolar ve altında fiyatlanan varlık şimdilerde 400 dolarda.

Borsanın kullanılması, token yakımı gibi pek çok neden dolayı Binance coin fiyatı artış gösterebiliyor. Ayrıca güncellemeler sayesinde iyileşen Binance coin, zamanında en değerli ilk üç varlıktan biri olabilmişti. Son bir lansman ise fiyatın daha çok yukarıya gitmesini sağlayabilir. 

Binance Bridge 2.0, tüm Ethereum yerel belirteçlerini BNB Zincirinde çalışır hale getirecek şekilde ayarlandı. Güncelleme, BNB belirtecinin faydasını artırabilir.

Binance (BNB) Bridge 2.0 yayına geçiyor

BNB Chain’in yardımcı programı, blok zincirinin Binance Bridge 2.0 sunumunu  takiben büyük bir genişleme görebilir. 29 Mart’ta piyasaya sürülen Binance Bridge 2.0, kullanıcıların varlıkları Ethereum’dan BNB Chain’e köprülemelerine olanak tanıyor. 

Zincirler arası köprü, Binance’de listelenen tüm varlıkları destekliyor. Ayrıca listelenmemiş olan, herhangi bir zamanda orijinal varlığa dönüştürülebilen, sarılmış BTokens olarak destekleniyor. Başlıca faydalarından biri, tüm varlıkların üçüncü taraf cüzdan oluşturmaya gerek kalmadan Binance’de depolanabilmesine olanak tanıması.

Güncellemeyi başlatırken, Binance Chain, yüksek gaz ücretleri ile bilinen Ethereum’a daha hızlı ve daha ucuz bir alternatife erişim sunarak DeFi etkinliklerini daha erişilebilir hale getirmeyi umuyor.

Yeni çapraz zincir köprüsü, BNB Zincirinin birlikte çalışabilirliğini geliştirmeyi amaçladığından, BNB kendisini bir yükseliş dürtüsü için konumlandırıyor. Token geçen hafta %20’den fazla arttı ve yükselmek için daha fazla yeri var gibi görünüyor.

Teknik açıdan bakıldığında, Binance coin geçen yıl haftalık grafiğinde gelişen yükselen üçgenin hipotenüsünden geri tepmiş gibi. Daha fazla satın alma baskısı, fiyatları 523$ direnç seviyesine veya üçgenin X eksenini yaklaşık 670$’a itebilir. Binance coin üçgenden çıkarsa, %73’lük bir artışla 1.200 dolara kadar gidebilir.

 

cryptobriefing


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin