BCex Çin yasaklarından kaçtı
BCex Çin yasaklarından kaçtı

BCex Gemini Dolar (GUSD) Stablecoin’ini listeleyecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Batı Kanada’nın en büyük şehri Vancouver’da bulunan Çin kripto para borsası olan BCex, bugün Gemini Trust Company tarafından çıkarılan ABD dolarına endekslenmiş Stablecoin olan Gemini Dolar (GUSD)’ı borsa platformunda listeleyeceğini duyurdu.

BCex Çin yasaklarından kaçtı

BCex, Çin’deki kripto platformlarına karşı katı kurallar nedeniyle Kanada Vancouver’da faaliyet gösteren bir Çinli borsa. Borsa ABD, Afrika ve Avrupa’dan gelen kullanıcıları desteklemiyor. Bu durum, borsanın batı dünyasında henüz neden pek popüler olmadığını açıklıyor.

En iyi 10 kripto borsalarından biri olan Bibox, ABD milyarder yatırımcıları Cameron ve Tyler Winklevoss tarafından piyasaya sürülen Stablecoin’i (GUSD) listeleyen ilk ticaret platformuydu.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin