Avrupa'nın en büyük bankalarından BBVA, Ethereum'a desteğini açıkladı

Bu banka, kripto para hizmetine Ethereum’u ekleyen ilk geleneksel banka oldu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Geleneksel bir banka Ethereum’u portföyüne ekleyerek Avrupa’da bunu yapan ilk geleneksel banka oldu.

Avrupa’nın en büyük bankalarından biri, portföyüne Ethereum ekleyerek kripto para alım satım hizmetini genişleteceğini duyurdu.

BBVA, Ethereum’dan önce de Bitcoin’i eklemişti

Büyük ekleme, kurumun özel bankacılık müşterilerine piyasadaki ikinci en büyük kripto para birimiyle işlem yapmalarını sağlayacak yeni bir teklif sunmasına izin verecek. “Yeni Nesil” hesabı olan müşteriler, Bitcoin ve Ethereum ekleyerek ve satarak portföylerini yönetebilecekler.

Bankanın mobil uygulamasını kullanan BBVA müşterileri, basitleştirilmiş satın alma hizmetlerine ek olarak, telefonları ile hem dijital hem de geleneksel varlıklarla yapılan işlemleri görüntüleyebilecekler. Tüm kripto para birimleri euro, dolar veya başka herhangi bir fiat para birimine dönüştürülebilecek.

BBVA İsviçre, Avrupa’da kripto arzına Ethereum’u ekleyen ilk geleneksel finansal bankacılık kurumu oldu. Bankanın CEO’suna göre, kripto teklifinin bir parçası olarak Ethereum’u ekleme kararı, yatırımcıların çoğunluğu arasındaki ilgi kıvılcımından kaynaklandı.

Bankanın saklama hizmeti

Bankanın varlık saklama hizmeti, portföylerini kişisel olarak yönetmeye ve mevcut varlıklarını daha değişken dijital varlıklarla çeşitlendirmeye istekli olan müşterileri arasında sıcak bir şekilde karşılandı. Bankanın açıklamasına göre, talebin büyük kısmı, özel ve kurumsal yatırımcılar da dahil olmak üzere, çeşitlendirme için hizmete maruz kalmaya istekli olanlardan geliyor.

BBVA İsviçre, önümüzdeki aylarda sunduğu dijital varlıkları genişletmeye devam edecek. Banka, kendisini dijital varlıklara açan ve kripto benimseme yolunda ilerleyen piyasadaki önde gelen kurumlardan biri olarak konumlandırdı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin