BAT tokeni, tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı! Yükselişini sürdürecek mi?
BAT tokeni, tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı! Yükselişini sürdürecek mi?

BAT tokeni, tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı! Yükselişini sürdürecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – BAT kısa vadede düşüşle karşı karşıya kaldı ve yukarı doğru hareketini sürdürmeden önce destek bulmaya çalışıyor. BAT, tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 1,69 dolara ulaştığı 10 Nisan’dan bu yana azalan bir direnç çizgisinin altına düşüyor. 25 Kasım’da hat tarafından beşinci kez (kırmızı simge) reddedildi. Ancak, BAT ertesi gün çok iyi bir çıkış gerçekleştirdi ve 28 Kasım’da tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 2,02 dolara ulaştı.

BAT o zamandan beri düşüyor olsa da, teknik göstergeler hâlâ yükselişe işaret ediyor. Kısa ve uzun vadeli hareketli ortalamaların (MA) oluşturduğu MACD pozitif bölgede. Bu, kısa vadeli MA’nın uzun vadeli ortalamadan daha hızlı hareket ettiği anlamına gelir. Bu gösterge, yükseliş eğiliminin temelini oluşturuyor.

RSI düşüş eğilimi (yeşil çizgi) oluşturmasına rağmen, hâlâ 70’in üzerinde ve bu da eğilimin yükselişte olduğunu gösteriyor. Kısa vadede düşüş devam ederse, 1,40 dolar bölgesinin destek görevi görmesi bekleniyor.

BAT Descending resistance

Kısa vadede BAT hareketi

Altı saatlik grafik, tokenin en az 1,40 dolarlık destek bölgesine düşeceğini gösteriyor. Düşüş modeli olarak kabul edilen bir çift tepe oluşturdu. Buna ek olarak fiyat, satış baskısının bir işareti olan uzun bir kırmızı fitil yarattı ve RSI düşüş eğilimi yarattı.

Short-term double top

Grafiğe göre, BAT fiyatının 1,25 dolar seviyesine ulaşması muhtemel görünüyor.

Wave count

BAT hedefin üzerine çıktı ve 28 Kasım’da tüm zamanların en yüksek fiyatına ulaştı. BAT, beş dalgalı yukarı yönlü bir hareketin dördüncü dalgasında görünüyor. Dördüncü dalga düzeltici olarak bilinir, yani BAT bu aşamayı tamamlayana kadar aşağı doğru hareket edebilir.

Ayrıca, 0,5 Fib geri çekilme destek seviyesi, önceki azalan direnç çizgisi ve önceki artan paralel kanal 1,80 dolar seviyesine yakın önemli dirençler olarak bulunuyor. 1,80 dolar seviyesine bir düşüş, dördüncü dalga geri çekilmesini de tamamlayacak; bu, yukarı hareket devam etmeden önce dördüncü dalganın keskin bir düşüşle tamamlandığı bir durum. Bundan sonra, beşinci ve son dalgayı tamamlaması başka bir artışa neden olabilir.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin