BAT fiyat analizi: Teknik göstergelere göre BAT yükselişe geçecek mi?
BAT fiyat analizi: Teknik göstergelere göre BAT yükselişe geçecek mi?

BAT fiyat analizi: Teknik göstergelere göre BAT yükselişe geçecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – BAT token fiyatı kısa bir süre içerisinde tüm zamanların en yüksek fiyatına yükselerek yatırımcıların dikkatini çekmeyi başardı. BAT fiyatı 1,64 dolara yükselmesinin ardından fiyat kırılım yaşadı ve geri çekilmeye başladı. Şimdiye kadar fiyat, yükseliş hissini sürdürmeye çalışarak 0,786 FIB seviyesine geriledi.

BAT için önemli teknik noktalar:

Teknik tabloda düşüş eğilimi gösteriyor.

BAT tokenindeki gün içi işlem hacmi 947.5 milyon dolar ve bu da %58,91’lik bir kazancı gösteriyor.

TradingView Chart

27 Kasım’da BAT token fiyatı 27 Kasım tarihinde tüm zamanların zirve seviyesi olan 1,62 doları aştığında yatırımcılar için fırsat olarak görüldü. Daha sonra fiyat bu seviyede tutunamadı ve kırılma yaşayarak düşüşe geçti.

Böylece, birkaç uzun yatırımcı bu düşüşte sıkışıp kaldı ve tasfiye yapmak zorunda kaldı. Token, yalnızca beş işlem gününde %40’tan fazla düşüş kaydetti. Böylece token fiyatı 1 dolarlık desteğin altına düştü.

Önemli EMA seviyesi (20, 50, 100 ve 200 gün), token için hâlâ genel bir yükseliş trendinin devam ettiğini gösteriyor. Ayrıca, Göreceli Güç Endeksi 48 seviyesinde yer alıyor. Bu gösterge seviyesi önemli bir düşüş göstererek potansiyel büyüme için daha da fazla alan sunuyor.

BAT 4 saatlik grafiği

TradingView Chart

BAT fiyatındaki yaşanan fiyat hareketleri 1 dolarlık işareti desteklemek için token fiyatını düşürdü. Fibonacci seviyesi ise 0,786 düzelme seviyesinin birleştiği bu yatay destek seviyesi, yeni bir ralli başlatma potansiyeline sahip çok önemli bir destek oluşturuyor.

Bununla birlikte, kripto yatırımcıları fiyatın en yakın direnç bölgesini 1,3 dolar civarında aşmasını beklemeli ve uzun vadeli yatırımcılar için önemli bir avantaj sağlıyor. Token fiyatı, bu seviyeden iyi bir toparlanma göstererek, bu genel dirence meydan okumasına izin veriyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin