Basic Attention Token (BAT), satın almak için doğru zaman mı?
Basic Attention Token (BAT), satın almak için doğru zaman mı?

Basic Attention Token (BAT), satın almak için doğru zaman mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Basic Attention Token (BAT), son 10 gün içinde dikkat çeken tokenler arasında yer aldı. BAT yatırımcıları bir hafta öncesine kadar oldukça mutluydu. Ancak yaşanan düşüşle durum tersine dönmüş gibi görünüyor.

Son tüm zamanların en yüksek seviyesinden bu yana geçen hafta boyunca, BAT zaten %21’in üzerinde düşüş kaydetti. Fiyatın düşüş trendinde olmasıyla birlikte trend çevrilmezse Kasım ayında kaydedilen kazançlar önümüzdeki günlerde silinebilir.

Ancak zincir içi ölçümleri incelendiği zaman rallinin tekrar canlanma olasılığı yarı yarıya görünüyor. Yatırımcıların katılımı, çoğunlukla yerel piyasa zirvelerinde aktif oldukları için çok tutarlı olmadı. Bunun yanı sıra pazara giren yeni adresleri de çoğunlukla aktif bir yükseliş trendi gösteriyor.

Sonuç olarak ağ büyümesi, yalnızca BAT’ın iyi performans gösterdiği süre boyunca bir artış gözlemler ve kısa bir süre sonra geri dönebilir. Bu sonuç altcoin’in uzun vadeli ralli elde etmesi için yeterli desteğe sahip olmadığını gösteriyor.

Ek olarak, Basic Attention Token Kasım ayında toplanmaya başladığından beri, pazar ağ çapında yeniden dağıtım çabasına tanık oldu. Bu kadar yoğun bir dağılıma son olarak Nisan ayında 1,5 dolar seviyesine yükseldiğinde yaşanmıştı. Mayıs ayında yaşanan çöküşün ardından piyasa tekrar birikime yöneldi. Bu nedenle, şu anda birikim artık yatırımcıların önceliği değil, BAT düşer düşmez bu duyarlılık geri dönebilir.

Şimdilik, istikrarlı bir yükselişe duyulan güven eksikliğinden dolayı yatırımcılar kâr elde etmek için satış gerçekleştiriyor. Bu kısa vade için iyiye işaret değil ve aynı şey fiyat hareketine de yansıyor.

BAT ve Bitcoin korelasyonu negatif! Ne anlama geliyor?

Buna ek olarak, şu anda BAT, Bitcoin ile korelasyonu negatif 0,46 oranında yer alıyor. Düşen korelasyon, altcoinin, kral para biriminin konsolide kaldığı ve %20’lik bir fiyat düşüşüne tanık olduğu Kasım ayında ralli yapmasının nedeninden kaynaklanıyor.

Ancak korelasyon bu yıl boyunca düştüğü en düşük seviyede yer alıyor. Bu da BTC’nin yeniden yükselmeye başlaması durumunda Basic Attention Token’in geride kalacağı anlamına geliyor. Son olarak %200 volatilite ile hangi yöne döneceği kesin olarak söylenemez.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin