Basic Attention Token (BAT), dünyanın en büyük borsalarından birinde!
Basic Attention Token (BAT), dünyanın en büyük borsalarından birinde!

Basic Attention Token (BAT) artık Coinbase Pro’da

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bugün Coinbase,  Basic Attention Token (BAT) parasının Coinbase Pro’ya eklendiğini duyurdu. İlk saatlerde borsada yeterli likidite sağlanana kadar sadece mevduata izin verilecek, ancak yakında BAT, popüler borsaya katılabilir.

Basic Attention Token (BAT), dünyanın en büyük borsalarından birinde!

Basic Attention Token, Blockchain tabanlı bir dijital reklamcılık ağı. Basic Attention Token, açık kaynaklı, şeffaf, merkezsizdir. BAT, oldukça popüler bir token ve CoinMarketCap’da 30’uncu sırada bulunuyor. Tabii ki şu anda “Coinbase etkisi” nedeniyle yaklaşık %12 oranında artışla 0,28 dolardan işlem görüyor. BAT yazım sırasında 289,5 milyon dolarlık bir piyasa değerine sahip. Coinbase konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

2 Kasım Cuma günü saat 15.00’den sonra, Basic Attention Token’in Coinbase Pro’ya gelen transferlerini kabul etmeye başlayacağız. İşlem yapabilmemiz için en az 12 saat önce mevduat kabul edeceğiz. Yeterli likidite sağlandığında, BAT/USDC sipariş defterinde işlem başlayacak. Kullanıcılar, burada açıklandığı gibi, Pro arayüzünde USD’yi USDC’ye tek tıklamayla dönüştürebilirler. BAT ticareti, çoğu eyaletteki kullanıcılar için erişilebilir olacak, ancak başlangıçta New York eyaletinin sakinleri için mevcut olmayacak. Ayrıca, BAT’ın Coinbase.com’da veya iOS ve Android uygulamalarımızda henüz mevcut olmadığını lütfen unutmayın. Bu gerçekleştiğinde ayrı bir açıklama yapacağız.

BAT, sayısal reklamcılığın üç önemli oyuncuları olan yayıncılar, reklam verenler ve kullanıcılara ölçülebilir bir fayda sağlamayı hedefliyor. Şu anda BAT sadece Coinbase Pro’da işleme açık. Ancak bir kez yeterli bir likidite havuzu kurulduktan sonra ticaret başlayacak. Token, henüz Coinbase.com veya mobil uygulamalarda listelenmedi, ancak listelenmesi muhtemelen sadece bir zaman meselesi.

Bu BAT ve Brave tarayıcısını genişletmek için büyük bir gelişme

Bu elbette BAT ve Brave tarayıcısını genişletmek için büyük bir gelişme. Dünyanın en büyük kripto para borsalarından birinde listelenen yeni bir varlığı görmek her zaman heyecan verici! Her zaman ki gibi bu heyecan verici olayları kaçırmamak için Kripto Para Haber’i takipte kalın!

Coinbase

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin