Başarılı tahminleriyle ünlenen Lee’den kritik Bitcoin ve Litecoin açıklaması
Başarılı tahminleriyle ünlenen Lee’den kritik Bitcoin ve Litecoin açıklaması

Başarılı tahminleriyle ünlenen Lee’den kritik Bitcoin ve Litecoin açıklaması

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Popüler dijital varlık olan Litecoin’in kurucusu Charlie Lee, oluşturduğu kripto paranın bir ilk para teklifi (ICO) olarak doğmadığını açıkladı. Bu açıklama, Bloq’un kurucusu ve CEO’su Jeff Garzik’in Bitcoin ve Litecoin hakkında attığı tweetin ardından geldi. Ayrıca Charlie Lee açıklamasında Bitcoin’i savundu, Bitcoin’in başarısının maksimalistlere bağlı olmadığını ekledi.

Charlie Lee: “Litecoin ICO değil!” Ayrıca Bitcoin’i savundu

Jeff Garzik kısa bir süre önce attığı bir tweette, Bitcoin topluluğunun Litecoin ve “diğer birinci nesil ICO’lar” dahil diğer projeleri eleştirmeye başladığını söyledi. Charlie Lee, çok hızlı bir şekilde Litecoin’in ICO olarak oluşturulmadığını söyledi. İlk para teklifleri, ICO’ların piyasada yükseldiği 2017 yılında popülerleşen kripto para birimi alanında fon oluşturmanın bir yoludur. Ancak, bu projelerin çoğu başarısız oldu ve pek çok ICO bir sahtekârlıktı.

Litecoin, Bitcoin’in piyasaya sürülmesinden birkaç yıl sonra, 2011 yılında Charlie Lee tarafından oluşturuldu. Litecoin şu anda sektördeki en prestijli ve en eski paralardan biri ve her zaman ilk 10’da kaldı. Bitcoin maksimalizmiyle ilgili olarak Lee, maksimalizm fikrinin piyasadaki en büyük ikinci dijital varlık olan Ethereum’un (ETH) ortaya çıkmasından sonra başladığını söyledi.

Litecoin topluluğu, Bitcoin’i ve destekçilerini her zaman büyük memnuniyetle karşıladı

Buna ek olarak Lee, Bitcoin’in bunu umursamadığını ve piyasadaki en iyi kripto paralardan biri olacağını söyledi. Ethereum, endüstrideki en değerli ikinci sanal para birimi oldu, çünkü Bitcoin’in tamamen sınırlı olduğu akıllı sözleşmeleri başlattı. Ethereum yandaşları sanal para biriminin Bitcoin’i geçebileceğine inanmasına rağmen, Litecoin her zaman Bitcoin’i destekledi.

Litecoin topluluğu, Bitcoin’i ve destekçilerini her zaman büyük memnuniyetle karşıladı. Bu iki topluluk birbirine çok yakın. Gerçekten de birçok kişi Litecoin’in Bitcoin için bir test ağı olarak çalıştığını iddia ediyor, birçok uygulama ilk kez Litecoin’de test edildi ve bundan sonra Bitcoin tarafından benimsendi. Bu yıl, Bitcoin yükseliş eğilimindeydi ve bu da fiyatın 3.400 dolardan 13.750 dolara yükselmesini sağladı. Bu, yaklaşık %300 fiyat artışı anlamına gelir.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin