Barclays kripto para yatırımlarını sonlandırıyor mu?
Barclays kripto para yatırımlarını sonlandırıyor mu?

Barclays kripto para ticaret masası için planlarını rafa kaldırıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bugün çıkan haberlere göre, Barclays kripto para ticaret platformu oluşturma planlarını erteledi.

Barclays kripto para yatırımlarını sonlandırıyor mu?

Financial News tarafından hazırlanan bir rapora göre, bankaya yakın kaynaklar Barclays’ın ticaret girişiminin hiç olmadığını belirtiyor. Proje ilk olarak, eski Barclays trader’ı olan Matthieu Jobbe Duval ve eski enerji ticareti yöneticisi Chris Tyrer’in “dijital varlık projesi üzerinde çalıştıklarını” kendi LinkedIn profilleriyle ortaya çıkardıklarında gündeme gelmişti.

Barclays’ın sözcüsü tüm bunların bir söylenti olduğunu ve bankanın bir kripto ticaret masası için planının olmadığını söyledi. İlginç bir şekilde Eylül ayında, Goldman Sachs kripto para ticaret masası açma planını beklemeye almıştı. Goldman Sachs’ın CFO’su Martin Chavez konuya yönelik şunları söyledi:

Bu terimi daha önce hiç kullanmamıştım ama bu haberi sahte haber olarak tanımlamak zorundayım.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin